🚚 Besplatna dostava iznad 100 € | ✅ 100% garancija zadovoljstva
Naslovna / Stručnjaci

Stručnjaci

U Golden Tree smo ponosni što možemo surađivati ​​s najboljim stručnjacima u svojim područjima. Dugogodišnje iskustvo i želja za pomaganjem ljudima glavne su vrline naših stručnjaka, a zajedno s našim timom zasigurno će te odvesti do boljeg zdravlja i dobrobiti.

Miha Gersic

Miha Geršič

Stručnjak za tjelesnu transformaciju i zdrav način života

Miha Geršič, suosnivač portala Fit Tijelo, koji se smatra jednom od vodećih web stranica na području zdravog načina života, kojeg mjesečno posjećuje više od 200.000 čitatelja.

Sabina Blumauer

Sabina Blumauer

Stručnjakinja za primarno držanje (metoda Gokhale), coach, voditeljica treninga i edukacija

Sabina Blumauer je biologinja koja od 2013. godine profesionalno radi na uklanjanju bolova u leđima kroz obnavljanje primarnog držanja. Predaje prema sustavu Gokhale metode i jedna je od rijetkih učitelja u Europi.

Matic Fabjan

Dr. Matic Fabjan

Plastični kirurg

Dr. Matic Fabjan specijalist je plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije. Jedan je od suosnivača klinike Estetika Fabjan, gdje su u posljednja dva desetljeća rada pomogli više od 10.000 pacijenata. Specijalizirao se za estetsku kirurgiju, ambulantne estetske zahvate i laserske zahvate.

dr-eric-wood

Dr. Eric Wood

Liječnik naturopatije i licencirani specijalist teocentrije

Dr. Eric Wood je licencirani naturopat u Saveznom okrugu Columbia (Washington D.C.) i diplomirao je na Kanadskom sveučilištu za naturopatsku medicinu. Povjerenstvo za vjersko savjetovanje i ozdravljenje dodijelilo mu je licencu specijalista teocentrične terapije.

Tamara Simovič

Osobna trenerica

Tamara Simovič, međunarodno certificirana osobna trenerica i stručnjakinja za oblikovanje tijela za žene. Kreirala je program Fit Diva s ciljem da pomogne svim ženama da si vrate svoju životnu energiju, samopouzdanje i figuru koju žele i zaslužuju.

Mitja Maechtig

Dr. Mitja Mächtig

Specijalist ortopedske kirurgije

Dr. Mitja Mächtig specijalist je ortopedske kirurgije. Svoj posao obavlja u Kirurškom sanatoriju Rožna dolina te u Općoj bolnici dr. Franca Derganca Nova Gorica, gdje obavlja brojne kirurške zahvate.

Dr. Tomislav Majić

Kardiolog

Liječničko povjerenstvo dodijelilo mu je certifikate iz područja interne medicine, kardiologije i kardiološke rehabilitacije te cerebrovaskularne i periferne arterijske i venske Doppler sonografije. U svojoj bogatoj i dugoj liječničkoj karijeri dobio je zvanje Primarijusa, a kao koautor napisao je i knjigu Rehabilitacija srčanih bolesnika u izdanju Društva za kardiovaskularno zdravlje.

Alja Malis

Osobna trenerica

Alja je majka Brina i Nike Lune, osnivačica i voditeljica Klinike za vježbanje. Prvi put je rodila carskim rezom, a drugi put vaginalno. U međuvremenu je iskusila mnoge probleme suvremenih majki, od bolova u zdjelici i simfizi do dijastaze rektuma (odvajanje trbušnih mišića). Sve je uspješno rehabilitirala sama, a pomogla je i tisućama drugih majki.

Darija-Strah-s

Prim. dr. sc. Darija Strah

Specialistica ginekologije i porodništva

Već 25 godina traži nova rješenja i tretmane za žene u svim razdobljima života. Osnivačica je privatnog dijagnostičkog centra Strah – PCOS klinike u Domžalama i profesionalno brine o svim tegobama ženskog zdravlja.

Tina Fabjan, dr. dent. Med.

Dr. Tina Fabjan diplomirala je na Medicinskom fakultetu u Ljubljani 2005. godine, a kasnije je stručno znanje stjecala na području različitih stomatoloških usluga diljem svijeta.

Slobodan Vujasinovic

Slobodan Vujasinović, dr. med.

Specijalist za kožne bolesti

Doktor Slobodan Vujasinović diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Zagrebu 1980. godine, a stručni ispit položio je 1982. godine u Ljubljani. Specijalizirao je dermatovenerologiju na Klinici za kožne i spolne bolesti u Zagrebu.

Jan Vogler

Jan Vogler, dr. med.

Doktor opće medicine

Doktor Jan Vogler studirao je na Medicinskom fakultetu u Ljubljani od 2006. do 2013. godine, a kasnije je nastavio studij na Sveučilištu Harvard – smjer ekonomika zdravstva.

Svoju je karijeru posvetio proučavanju ljudskog tijela kako bi pronašao najbolje načine kako pomoći ljudima da izgube težinu i ostanu zdravi.

I ti to možeš!
Pošalji svoju email adresu i primaj savjete o ishrani i vježbama.
Pridruži se