🚚 Besplatna dostava iznad 100 € | ✅ 100% garancija zadovoljstva
Naslovna / Stručnjaci / Dr. Matic Fabjan

Dr. Matic Fabjan

Plastični kirurg

Dr. Matic Fabjan specijalist je plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije. Jedan je od suosnivača klinike Estetika Fabjan, gdje su u posljednja dva desetljeća rada pomogli više od 10.000 pacijenata. Specijalizirao se za estetsku kirurgiju, ambulantne estetske zahvate i laserske zahvate.

Dr. Fabjan je aktivni član Međunarodnog društva za estetsku i plastičnu kirurgiju (ISAPS – International Society of Aesthetic Plastic Surgery). Veliki je pobornik zdravog načina života, uravnotežene prehrane i sporta pa ga u slobodno vrijeme možete sresti na izletu s obitelji u planinama, na biciklu ili na moru.

Također je veliki stručnjak u svom poslu. Budući da mu je briga o zdravlju od velike važnosti, dao je doprinos u osmišljavanju četiri iznimno učinkovita proizvoda, poput Ageless kreme, dodatka prehrani na bazi kolagena – Premium Collagen Complex, Spotless seruma i Bloom kreme za tijelo.

Saznaj više o Dr. Maticu Fabjanu i njegovom radu:

https://www.fabjan.si/
Linkedin

Naš stručnjak za plastičnu, rekonstrukcijsku i estetsku kirurgiju dr. Matic Fabjan, preporučuje sljedeći proizvod: Premium Collagen Complex, Ageless, Bloom, Spotless.

I ti to možeš!
Pošalji svoju email adresu i primaj savjete o ishrani i vježbama.
Pridruži se