🚚 Besplatna dostava iznad 100 € | ✅ 100% garancija zadovoljstva
Naslovna / O nama

O nama

Čestitamo!

Možeš odahnuti!

Nema više klikanja po internetu i traženja čudotvornih rješenja, stoga se najprije udobno smjesti, opusti i čitaj dalje.

Radujemo se tvojem dolasku!

Nalaziš se u okruženju u kojem vjerujemo u tebe!

VJERUJEMO:

 • da se možeš osjećati vrhunski u svom tijelu;
 • da možeš imati tijelo kakvo želiš, i to zauvijek;
 • da se možeš pohvaliti zdravom količinom samopouzdanja;
 • da možeš imati koliko god želite energije i tako postizati fantastične rezultate bez obzira čime se baviš u životu (kako u poslovnoj tako i u osobnoj sferi);
 • da možeš zakopčati one prekrasne traperice koje čuvaš još iz školskih dana;
 • da se ponovno možeš osjećati zavodljivo u vlastitoj koži;
 • da konačno možeš imati čvrsto, mišićavo tijelo i veseliti se ljetu kada uskočiš u kupaći kostim;
 • da sve to možeš postići na jednostavan i zabavan način.

Uvjereni smo da se svaki pojedinac prije ili kasnije suoči s činjenicom da zdravlje i dobrobit zaslužuju najviše pažnje.

I premda većina zdravlje i dobrobit u mladosti uzima zdravo za gotovo, svi prije ili kasnije shvate da tome nije tako.

Također brzo postaje jasno da svoj istinski potencijal možeš ispuniti samo ako se tvoj život temelji na ova dva stupa uspjeha, bez obzira što radiš u životu.

Mi kao tim ćemo se pobrinuti da doista i uspiješ.

TKO VJERUJE?

Golden Tree tim smatra se nepobjedivim timom koji ti pomaže da jednom zauvijek prevladaš one probleme koji ti inače iz dana u dan kvare raspoloženje i dobrobit i za koje misliš da su s godinama postali dio tvoje svakodnevice.

Uz pomoć predanih pojedinaca i tima stručnjaka, dokazujemo ti da to nije tako. Bez obzira na kojoj se točki svog života nalaziš, znaj da se uz pomoć ispravnih odluka možeš opet odlično osjećati i uživati ​​u zdravoj razini samopouzdanja.

A ja ću ti dokazati da nam možeš 100% vjerovati.

Vjerujem da možda iza sebe imaš već nekoliko neuspješnih pokušaja u traženju podrške i pomoći, koji su svaki put rezultirali razočaranjem i osjećajem nerazumijevanja. Danas je dan kada se srećom sve to potpuno mijenja.

Pitaš se zašto?

S ciljem pomoći što većem broju pojedinaca, mi kao tvrtka postavili smo si cilj objediniti ključna rješenja na jednom mjestu, uz pomoć kojih pojedinac može lakše prebroditi neugodnosti koje su postale neugodna konstanta u njegovom životu.

Nije tajna da je to odvažna i za mnoge nemoguća misija, no mi smo uvjereni da ćemo uspjeti ostvariti svoj cilj. Između ostalog i zato što sadašnji rezultati pokazuju da smo više nego očito na dobrom putu.

Uvjereni smo da svaki pojedinac u svojim rukama ima ogromnu moć kojom svoj život može podići na značajno višu razinu, ako je okružen pravim timom i kvalitetnim rješenjima.

Da je sve to čista istina potvrđuju i vlastita iskustva.

POVIJEST PODUZEĆA

Kao i ti, i sam sam bio potpuno zbunjen i izgubljen svaki put kad bih posjetio internetsku trgovinu dodataka prehrani.

Hrpa raznih brendova, stotine srodnih proizvoda i nedostatak pravih informacija natjerali su me da provodim sate i sate čitajući različite materijale kako bih stekao barem približan osjećaj što mi uopće treba

Unatoč svoj uloženoj energiji, nekoliko sam se puta jako razočarao, jer odabrani proizvodi nisu donijeli željene rezultate.

Sva ta iskustva jasno su mi dala do znanja da je krajnje vrijeme za konkretnu promjenu, jer sam bio uvjerena da nisam sam u borbi s nedostatkom pravih informacija i učinkovitih rješenja.

Stoga je prije više od devet godina donesena odluka da zajedno s dvoje prijatelja krenemo u projekt koji je zauvijek promijenio kako naše živote, tako i živote mnogih pojedinaca koji su nam bili spremni dati povjerenje.

Zajedničkim snagama počeli smo pisati priču koja se proširila u više od deset europskih zemalja i kojom iz dana u dan mijenjamo živote svima koji žele zasjati u što boljem svjetlu.

NAŠE POSLANSTVO

Holističkim pristupom koji se temelji na kombinaciji kvalitetnih edukativnih sadržaja, rješenja u obliku dodataka prehrani i proizvoda za njegu kože, objedinjenih pod brandom Golden Tree, želimo pomoći svakom pojedincu na putu do:

 • zdravijeg organizma,
 • vrhunskog raspoloženja,
 • zdrave mjere samopouzdanja

i posljedično maksimalnom korištenju vlastitih potencijala.

Nije tajna da smo izuzetno kritični i da je samo najbolje za nas dovoljno dobro, jer to tvoje tijelo zaslužuje.

No, svjesni smo da svoj visoki cilj možemo ostvariti samo pod uvjetom da na svakom koraku uzmemo u obzir glavne vrijednosti koje se ogledaju u svakom segmentu naših kreacija.

NAŠE VRIJEDNOSTI

To su:

 • stručnost,
 • inovativnost,
 • solidarnost,
 • iskrenost,
 • ustrajnost,
  i
 • kredibilnost.

Na temelju tih vrijednosti i ogromnog povjerenja sve većeg broja ljudi, zajedničkim snagama ispisujemo priču koja osvaja Europu.

Priča koja potvrđuje da uz podršku pravog tima možeš postići puno više nego što možeš i zamisliti i time pozitivno utjecati na apsolutno sve u svojoj blizini.

Naravno, sve dok se osjećaš odlično u svom tijelu, imaš puno energije i zdravu količinu samopouzdanja.

Ako nam samo daš priliku, kao ekipa ti uz pomoć naših rješenja možemo pomoći sve to postići.

I ne zaboravi …

Tvoje tijelo,

tvoj život,

tvoj izbor.

 

Miha Geršič

CEO and Co-Founder

I ti to možeš!
Pošalji svoju email adresu i primaj savjete o ishrani i vježbama.
Pridruži se