🚚 Besplatna dostava iznad 100 € | ✅ 100% garancija zadovoljstva
Naslovna / Stručnjaci / Dr. Eric Wood

Dr. Eric Wood

Liječnik naturopatije i licencirani specijalist teocentrije

Dr. Eric Wood je licencirani naturopat u Saveznom okrugu Columbia (Washington D.C.) i diplomirao je na Kanadskom sveučilištu za naturopatsku medicinu. Povjerenstvo za vjersko savjetovanje i ozdravljenje dodijelilo mu je licencu specijalista teocentrične terapije. To mu omogućuje izvođenje širokog spektra neinvazivnih tretmana i terapija koje se ne temelje na lijekovima. U svom radu prepoznaje duhovnost kao bitnu snagu koja pomaže ljudima u ozdravljenju.

Obavlja opću medicinsku praksu na holistički način, potkrijepljenom stručnošću posebno u područjima onkologije, bolesti povezanih s biotoksinima iz okoliša i preventivnim zdravljem, a bavi se i zdravljem djece, problemima nadbubrežnih žlijezda, probavom, umorom i hormonima.

2009. godine, kao stipendist ILAD -a, dr. Wood je zajedno s renomiranim stručnjacima poput Dr. Richard Horowitz, dr. Quincai Zhang i dr. Bernard Raxlen, završio studiju o bolestima koje prenose krpelji. Trenutno završava studij kod dr. Ritchie Shoemaker, stručnjaku za plijesni / biotoksine. Kao promatrač i volonter, sudjelovao je u nekim od najvažnijih integrativnih klinika za rak u Sjevernoj Americi, uključujući kliniku Issels, Medicor i američke centre za liječenje raka.

Kao nacionalno priznati stručnjak za naturopatiju, pojavljuje se na raznim sjevernoameričkim televizijskim mrežama poput FOX -a, NBC -a, ABC -a i CW -a.

U slobodno vrijeme voli glazbu i pjevač je u Miami Lyric Operi.

Saznaj više o Dr. Eric Woodu i njegovom radu:

https://drericwoodnd.com/
Facebook
LinkedIn

Naš strokovnjak za naturopatsko medicino Dr. Eric Wood, priporoča naslednji izdelek: Complete Biotics

DR. ERIC WOOD
preporučuje sljedeći proizvod
I ti to možeš!
Pošalji svoju email adresu i primaj savjete o ishrani i vježbama.
Pridruži se