🚚 Besplatna dostava iznad 100 € | ✅ 100% garancija zadovoljstva
Naslovna / Stručnjaci / Prim. dr. sc. Darija Strah

Prim. dr. sc. Darija Strah

Specialistica ginekologije i porodništva

Prim.dr.sc. DARIJA MATEJA STRAH, specijalistica ginekologije i porodništva, diplomirala je na Medicinskom fakultetu u siječnju 1994. godine i u naredne dvije godine završila 12 mjeseci staža i sekundarijata kao obavezno napredovanje.

Specijalizirala se za ginekologiju i porodništvo na Ginekološkoj klinici u Ljubljani i na Kings College Hospital School u Londonu kod profesora Kyprosu Nicolaidesu.

Specijalistički zadatak Morfološka procjena fetusa u drugom tromjesečju pod mentorstvom Tončke Završnik, dr. med. spec. ginekologije i porodništva bila je osnova za kasnije ultrazvučno učenje specijalizanti i sadržavala je dubinsko znanje stečeno tijekom boravka u Londonu, uključujući principe ultrazvučne procjene srca fetusa, što se smatra jednim od najvažnijih i profesionalno najtežih pregleda. Specijalistički ispit položila je 8. 5. 2001. godine s odlikom.

Od 2001. do 2008. zaposlena je u Domu zdravlja Domžale kao specijalistica ginekologije i porodništva.

Od 2009. godine zaposlena je u Centru za dijagnostiku Strah kao stručna voditeljica odjela ginekologije i porodništva.

Ministrica zdravstva, gospođa Milojka Kolar, 2015. godine dodijelila joj je stručnu titulu Primarijus za njen profesionalni rad i 20 godina aktivnog djelovanja.

Darija-Strah-s

Više o Prim.dr.sc. Dariji Mateji Strah, specijalistici ginekologije i opstetricije i njezinom radu:

Linkedin

Naša stručnjakinja za ginekologiju i porodništvo, Darija Mateja Strah, dr. medicine, preporučuje sljedeći proizvod: My Cycle.

I ti to možeš!
Pošalji svoju email adresu i primaj savjete o ishrani i vježbama.
Pridruži se