Pogledajte sve članke iz kategorije:
Ovako su izgledali naši cimetovi proteinski kolutići koje nam je pripremila Živa… mmm 🙂
Vrijeme pripreme: 20 min Vrijeme pečenja: 25 min Ukupno: 45 min
Sastojci:
Suhi sastojci:
– 1 šalica mljevenih zobenih pahuljica
– ½ šalice heljdinog brašna
– 3 žlice vanilija proteina
– 1 žlica pecilnog praška
– 3 žlice eritritola ili stevije
– vanilin šećer
– 1 žlica cimeta
Mokri sastojci:
– 1 šalica mlijeka (mi smo koristili kokosovo)
– 1 jaje
– 4 žlice grčkog jogurta
– 4 žlice jabučne kaše (izmiksamo otprilike polovicu olupljene jabuke štapnim mikserom. Ako ne ide, dodamo žlicu vode.)
Priprema:
U jednoj posudi izmiješamo suhe sastojke, u drugoj mokre, nakon čega dodamo mokre sastojke suhima. Sve skupa dobro izmiješamo ulijemo u kalupe (oni za muffine su super). Pečemo u ugrijanoj pećnici na 180 stupnjeva, oko 25 minuta. Odlično pašu uz topli čaj, umjesto kroasana.
Dobar tek!
Miha Geršič je suosnivač portala Golden TREE, portala o mršavljenju i zdravom životnom stilu, kojeg mjesečno posjeti više od 200.000 čitatelja.