Pogledajte sve članke iz kategorije:
Pečene šparoge smatraju se lako probavljivim i niskokaloričnim povrćem. Zbog toga su toliko popularne i često se nalaze na našem jelovniku. Istodobno su izuzetno bogat izvor vitamina K, folne kiseline i željeza, vitamina B kompleksa i vlakana. Danas ih pripremi malo drugačije – dodaj malo parmezana i začina te se tako razveseli jednom od najukusnijih priloga ili laganih međuobroka.
Vrijeme pripreme: 5 min Vrijeme kuhanja: 15 min Zahtjevnost:
Sastojci:
Priprema:
Dobar tek!
100 g | Porcija | |
Energetska vrijednost | 84,2 kcal/353,64 kJ | 168,4 kcal/ 707,28 kJ |
Bjelančevine | 3,58 g | 7,15 g |
Ugljikohidrati | 0,32 g | 0,64 g |
Masti | 2,59 g | 5,17 g |
Miha Geršič je suosnivač portala Golden TREE, portala o mršavljenju i zdravom životnom stilu, kojeg mjesečno posjeti više od 200.000 čitatelja.