Naslovna / Recepti / Večera / Lagana morska salata s račićima
 

Lagana morska salata s račićima

Datum objave: 01/04/2016
Lagana morska salata s račićima

Jedva čekam moreeee.

Dugi dani, topao vjetrić, odlična hrana…

Do ljeta je još dosta vremena, ali što ne znači da ne možemo probuditi morske osjećaje, barem sa ovom laganom morskom salatom.

FT-recepti-morska-salata-s-racicima


Vrijeme pripreme: 10 min      Vrijeme pečenja: 10 min    Ukupno: 20 min

Sastojci:
– rikula,
– trešnjeve rajčice,
– račići,
– parmezan,
– maslinovo ulje,
– aceto balsamico,
– češnjak,
– sol.

Priprema:
Prvo ispečemo očišćene račiće. Na samom kraju, dodamo svježe nasjeckan češnjak, promiješamo i maknemo s vatre. Međuvremenom operemo trešnjeve rajčice i rikulu. Rajčice narežemo i dodamo rikuli te pokapamo maslinovim uljem, acetom balsamico i posolimo. Dodamo nariban parmezan i račiće i odlična salata je gotova.


Podijeli na društvenim mrežama

O Mihu Geršiču

Miha Geršič je suosnivač portala Golden TREE, portala o mršavljenju i zdravom životnom stilu, kojeg mjesečno posjeti više od 200.000 čitatelja.

Pročitaj više o autoru
KOMENTARI
Svi komentari naših vjernih čitatelja
I ti to možeš!
Pošalji svoju email adresu i primaj savjete o ishrani i vježbama.
Pridruži se