NE PROPUSTI 🧐 POČINJE NOVO POGLAVLJE U NAŠOJ PRIČI 👉 "PROČITAJ OVDJE”
Naslovna / Savjeti / Glavni razlog zašto još niste uspjeli na putu do svog tijela iz snova
 

Glavni razlog zašto još niste uspjeli na putu do svog tijela iz snova

Predviđeno vrijeme čitanja: 2 min
Datum objave: 13/01/2020
Glavni razlog zašto još niste uspjeli na putu do svog tijela iz snova

miha-motivacijaMožda će ovo zvučati kao okrutna objava, ali više ne mogu izdržati.

Unatoč svim uspješnim preobrazbama mojih štićenika, još uvijek se nađu pojedinci koji govore da unatoč svom trudu ne mogu oblikovati tijelo iz snova.

Iako su uvjereni da znaju cijelu teoriju i kako se uhvatiti preobrazbe, rezultata jednostavno nema.

Ako ste spremni pogledati istini u oči i saznati glavni razlog zbog kojeg još niste uspjeli doći do cilja, ostanite sa mnom.

U suprotnom predlažem da odmah prestanete gledati ovu objavu.


Za situaciju u kojoj se trenutno nalazite nije kriva okolina, ni obitelj, ni prijatelji, ni genetika.

Odgovorni ste samo i isključivo vi! To je činjenica!

obrok
Uz malo organizacije, uvijek si možemo priuštiti zdravi obrok.

Razni izgovori da nemate vremena za trening, da prehrana ne funkcionira, da ste previše umorni, da su vježbe prezahtjevne ne drže vodu.

Zašto to tvrdim?

Zato što svako jutro ustajem u pet, aktivan sam i zaposlen do kasnih večernjih sati i svejedno nađem vrijeme za sve zdrave obroke i kvalitetan trening.


Dokle god ćete problem tražiti negdje drugdje, osuđeni ste na neuspjeh.

Okrutno ali istinito! Imate mogućnost da točno u ovom trenutku krenete pravim putem, koji će vas dovesti do cilja. I ne, nije potrebno da preko noći promijenite način prehrane i da počnete trenirati šest puta tjedno. Za početak možete odložiti sendvič koji jedete dok ovo čitate, s popisa za dućan prekrižite nezdrave namirnice ili otiđite u šetnju.

Sve što vam je potrebno je “klik” u glavi koji će se dogoditi kad si priznate da je vrijeme za promjene. Trebat ćete “podići rit”, znojiti se, povremeno pripaziti što vam se nalazi na tanjuru, ali najvažnije je to da će tako rezultat sigurno doći!

treningSve što trebaš je provjeren plan i potpora.

Jesi li s nama?

Još jednom naglašavam da je preobrazba jedno od rijetkih područja u našem životu gdje možete utjecati na sve glavne čimbenike. Vjerojatno ste vi ti koji odlučuju što će pojesti i hoćete li trenirati ili ne. Je li tako?

Nemojte čekati idealan trenutak ni sljedeći ponedjeljak ili prvi dan u mjesecu.

Počnite odmah, jer u suprotnom možete zaboraviti na tijelo iz snova. Znam da ga zaslužujete i znam da ga možete dosegnuti. Ako mislite drugačije ili govorite da je svejedno i da vam to nije važno, ne lažete meni nego sebi.

SAMO VI MOŽETE PROMIJENITI SVOJ ŽIVOT, NITKO DRUGI TO NE MOŽE UMJESTO VAS!


Vjerujem da sam se današnjom objavom nekome i zamjerio ali ako sam uspio barem jednog čovjeka uvjeriti da je vrijeme za preobrazbu, postigao sam svoj cilj i ponosan sam na to.

S obzirom na to da znam koliko ljudi želi zaživjeti zdravim životom, za sve koji imaju dovoljno jaku želju sam pripremio strategiju koja je provjerena i vjeruje joj već više od 10.000 pojedinaca.

Garantiram vam da uz pomoć jelovnika Fit Prehrana možete oblikovati pravi životni stil o kojem smo govorili i tako se preobrazbe uhvatiti na pravi način.

Riječ je o strategiji koja za razliku od ostalih programa zagovara zdrav životni stil, a ne kratkotrajne, mukotrpne i neučinkovite dijete.

Uz njegovu pomoć nećete više razmišljati o receptima ili količinama, sve što trebate je da se prijavite u svoj račun i pogledate sve recepte koji su prilagođeni posebno za vas.

Tako ćete uvijek ostati u top formi.

Ako vas zanima više o jelovniku, kliknite na link ispod i ispunite kviz Fit Prehrane. Nakon kviza otvorit će vam se dostup do vašeg idealnog jelovnika.

=> www.goldentree.hr/fit-prehrana/kviz

I da ne zaboravim. Ako se slažete s današnjom objavom, nemojte zaboraviti stisnuti “like” i dijeliti ju s ostalima kako bismo stali na kraj tim blesavim “rješenjima.”

 

 


Podijeli na društvenim mrežama

O Mihu Geršiču

Miha Geršič je suosnivač portala Golden TREE, portala o mršavljenju i zdravom životnom stilu, kojeg mjesečno posjeti više od 200.000 čitatelja.

Pročitaj više o autoru
KOMENTARI
Svi komentari naših vjernih čitatelja
I ti to možeš!
Pošalji svoju email adresu i primaj savjete o ishrani i vježbama.
Pridruži se