🚚 Besplatna dostava iznad 100 € | ✅ 100% garancija zadovoljstva
Naslovna / Savjeti / Skromnost je vrlina…POGREŠKA!!!
 

Skromnost je vrlina…POGREŠKA!!!

Predviđeno vrijeme čitanja: 2 min
Datum objave: 01/02/2016
Skromnost je vrlina…POGREŠKA!!!

Skromnost je vrlina? Možda za one, koji si ne žele priznati prave rezultate. Riječ je o uvjerenju, koje može potpuno uništiti vaše snove o savršenoj i fit figuri. Zamolit ću vas da zaključke ne donosite prebrzo. Razlog zbog kojeg ne volim ovu izreku spomenut ću u nastavku članka, zato ostanite sa mnom na portalu FitTijelo. Možda ćete i vi tako misliti uskoro.

>> U mojoj Formuli FT30 skupio sam sve trikove i savjete koje trebaš za savršenu tjelesnu preobrazbu u 90-dana. << 

Dobro je cijeniti svaki trenutak i sitne radosti života, koje su nam podarene. Ipak pripazite! Kada govorite o svojim ciljevima odnosno željama, morate ostvariti drugačiji pristup. Učinite to na način da postignete ono što zaista želite i zaslužujete.

Ako vas ciljevi ne oduševljavaju, odnosno ne osjećate uzbuđenje, najbolje je da zaboravite na dobar rezultat. To što želite izgubiti koji kilogram ili nekoliko centimetara i pri tome se malo bolje osjećati, neće biti dovoljno. Razlog je jednostavan: to neće biti ono o čemu ćete razmišljati svaki dan. S obzirom na to da o ovome nećete svakodnevno razmišljati, vrlo brzo zaboravit ćete na sve obaveze koje vas povezuju s ciljem. Svi dobro znamo što će uslijediti. Ponovno razočarenje!cas-PP

Zato predlažem nekoliko koraka. Vrijeme je da se pravilno prihvatimo novog projekta. Za početak zaboravite sve savjete, informacije, podatke i usredotočite se isključivo na želje. Budite iskreni prema sebi i zadajte si ciljeve, koji će vas istinski pokrenuti. Neka to bude nešto što će vaš život okrenuti ‘naglavačke’ u pozitivnom smislu te riječi.

Riječ je o figuri iz snova, energiji koju priželjkujete i samopouzdanju koje želite.

Imajte na umu činjenicu da posjedujete sve što vam je potrebno za postizanje dobrih rezultata, stoga samopouzdanje ne bi trebalo izostati.

U obratnom slučaju sami sebi postavljat ćete prepreke i time onemogućiti napredak, kao što biste postupili prije polaganja ispita. Zašto biste omalovažavali sebe, ako znate da na raspolaganju imate sve vrijeme i gradivo, koje vam je potrebno za studij? Zašto bi već prije početka posumnjali u eventualni uspjeh i sanjarili o precjenjenoj ocjeni šest? Jedina ocjena koju zaslužujete je 10. Zašto? Zato što ćete uložiti vrijeme i energiju da se usredotočite na ovaj izazov.

Mršavljenje nije ništa drugačije. Svjesni ste činjenice da u potpunosti možete utjecati na prehranu, trening i odmor. Znate i sami da tome možete posvetiti svoje vrijeme i da je to nešto što zaista želite. Ako je tako, onda ne zaslužujete samo gubitak pokojeg kilograma ili malo ravniji trbuh, nego super fit, zdravu figuru i ogromno energije.pobjeda

Život je samo jedan, zato ne cupkajte u mjestu, već zgrabite priliku što prije! U ovom slučaju skromnost sigurno nije vrlina, već samo velika prepreka u vašoj glavi.

Nemojte se zadovoljiti prosječnim rezultatom, jer zaslužujete mnogo više.

Konkretni ciljevi predstavljaju temelje svake uspješne preobrazbe. Moji klijenti, koji su postigli odlične rezultate pomoću F30, priznali su mi da su takve rezultate istinski željeli i da su bili spremni učiniti sve što je potrebno da bi ih konačno postigli.

Budite odlučni, samouvjereni i ne ustručavajte se jasno i glasno izraziti svoju želju, odnosno to što zaslužujete. Iz navedenog razloga, izazivam sve vas, koji ste izrazili jaku želju za postizanjem cilja da mi u komentar napišete što želite doseći u narednih 6 mjeseci. Pogledajmo, tko je spreman postići nevjerojatno dobre rezultate!

Samo još nešto, ako vam se sadržaj čini zanimljivim obavezno kliknite na like. 😉


Podijeli na društvenim mrežama

O Mihu Geršiču

Miha Geršič je suosnivač portala Golden TREE, portala o mršavljenju i zdravom životnom stilu, kojeg mjesečno posjeti više od 200.000 čitatelja.

Pročitaj više o autoru
KOMENTARI
Svi komentari naših vjernih čitatelja
I ti to možeš!
Pošalji svoju email adresu i primaj savjete o ishrani i vježbama.
Pridruži se