🚚 Besplatna dostava iznad 100 € | ✅ 100% garancija zadovoljstva
Naslovna / Savjeti / O sreći, darovima i božićnom duhu
 

O sreći, darovima i božićnom duhu

Predviđeno vrijeme čitanja: 1 min
Datum objave: 24/12/2018
O sreći, darovima i božićnom duhu

Znatiželja je jedna od najljepših ljudskih osjećaja.

Svaki dan nas tjera naprijed.

Vjerojatno i tebe zanima što ti nosi 2019. godina.

Je li tako?

Budući nisam vidovit, radije ću se držati stvari koje znam.

Što te čeka u 2019. godini u velikoj mjeri ovisi o tvojim odlukama.

To je neosporna činjenica!

Naravno da se mogu pojaviti brojne situacije na koje praktički nemaš nikakvog utjecaja, ali ne zaboravi da uvijek možeš odlučiti kako ćeš u danom trenutku odreagirati i što možeš naučiti od same situacije.

Ako si toga svjestan, razmišljaš pozitivno i vjeruješ u sam proces života, tada mi možeš vjerovati kad kažem da te čeka fantastična godina, puna pozitivnih promjena.

Naravno da će biti i teških dana, neplaniranih izazova i velikih iskušenja, no upravo su ti teški trenuci oni zbog kojih postajemo bolji i snažniji.

Prepreke zapravo nisu tako strašne, kao što to misli većina. Ako pogledaš širu sliku, brzo shvatiš da se zapravo radi o putokazima, koji te usmjeravaju prema cilju. Tvoja zadaća je da te informacije pratiš i cijelo vrijeme im se prilagođavaš.

Želim da toga u novoj godini budeš jako dobro svjestan.

Jednostavno zato jer vjerujem u tebe i znam da u sebi skrivaš konkretan potencijal, pomoću kojeg u potpunosti možeš promijeniti svoj život.

Zato te izazivam, da u nadolazećoj godini…

…napraviš sljedeće dvije stvari:

Prva…

Ne opterećuj se time što o tebi i tvojim ciljevima misle drugi. Ne znaju tvoju priču, niti znaju kakva je tvoja strategija, a kamoli da razumiju tvoju strast i viziju. Znam da to neće biti lako, ali vjeruj mi da je to ono što tvojemu životu daje krila i širinu.

Osim toga, osvijesti da pravi život počinje kad napustiš “zonu udobnosti”.

Budi svjestan da je svaki dan novi dar, a ne nešto što se podrazumijeva i da je vrijeme ono što nam je daleko najdragocjenije i nitko ti ga više ne može vratiti, zato pazi da ga namijeniš stvarima koje ti u životu najviše znače.

Ne zaboravi da nam se dani broje, stoga uzmi život u svoje ruke, postavi si jasne ciljeve, vjeruj u sebe i pobrini da nadolazeća godina bude puna akcije, a ne samo praznih riječi.

Vrijeme je za promjene!

Želim ti lijep ostatak prosinca, mirne praznike i svako dobro u novoj 2019 godini!

 


Podijeli na društvenim mrežama

O Mihu Geršiču

Miha Geršič je suosnivač portala Golden TREE, portala o mršavljenju i zdravom životnom stilu, kojeg mjesečno posjeti više od 200.000 čitatelja.

Pročitaj više o autoru
KOMENTARI
Svi komentari naših vjernih čitatelja
I ti to možeš!
Pošalji svoju email adresu i primaj savjete o ishrani i vježbama.
Pridruži se