🚚 Besplatna dostava iznad 100 € | ✅ 100% garancija zadovoljstva
Naslovna / Savjeti / 4 jednostavna koraka za potpunu tjelesnu preobrazbu
 

4 jednostavna koraka za potpunu tjelesnu preobrazbu

Predviđeno vrijeme čitanja: 3 min
Datum objave: 30/09/2019
4 jednostavna koraka za potpunu tjelesnu preobrazbu

FT-miha-4korakiImate li što je potrebno za uspjeh?

Ne znate, niste baš sasvim sigurni?

Osobno sam itekako uvjeren u to da možete uspjeti i znam da možete oblikovati svoje tijelo iz snova, ali samo u slučaju ako ga potpuno iskoristite.

Mislim na potencijal za potpunu tjelesnu preobrazbu.

Bez brige, nije nikakva znanstvena fantastika nego činjenica, zato obavezno nastavi čitati.

Danas ću vam otkriti kako u četiri jako jednostavna koraka možete u cijelosti razviti spomenuti potencijal koji će vas staviti ispred ostalih. Prije nego što nastavimo, brzo potražite olovku i komad papira jer nema vremena za šalu. Trebat ću vašu pomoć.


UNATOČ SVIM PRIJEDLOZIMA, I DALJE PUNO RAZOČARANJA

Poplava informacija, različite teorije, puno znanja, svaki dan neko novo rješenje, a i dalje malo more pojedinaca koji ne znaju kako početi ili su pri preobrazbi opet iznova razočarani.

Takvo ponašanje može pošteno uništiti vaše samopouzdanje i zdravlje, i nije pošteno da vam se to događa.

Kako ne biste bili u skupini razočaranih, za vas sam pripremio 4 jednostavna koraka uz koje u cijelosti možete ovladati svojim potencijalom i napisati super priču o uspjehu.

4-koraki


BEZ TEMELJA NEMA KUĆE, A BEZ NJIH NEMA USPJEŠNE PREOBRAZBE

Ciljevi, ciljevi i još jednom ciljevi. Jednostavno nema pravih riječi kojima bih opisao koliko je to važan element preobrazbe.

Možete imati sve znanje, biti okruženi najvećim stručnjacima i imati svu potporu svojih najbližih ali ako sami ne znate što točno želite postići, odnosno kakvo tijelo želite oblikovati, neće vam uspjeti i točka.

Jednostavno zato što nećete biti sposobni odabrati pravu strategiju, nećete se primjereno pripremiti na sve moguće situacije i u sam projekt nećete uložiti dovoljno energije.

Ako ćete biti jedan od onih koji samo žele izgubiti koji kilogram ili otopiti nešto suvišne masnoće, od toga neće biti ništa.

Trebat će odabrati tijelo u kojem ćete pucati od samopouzdanja, u kojem ćete imati dovoljno energije za sve dnevne obaveze i zbog kojeg ćete uživati u životu onako kako zaslužujete.

I tu trebam tvoju pomoć!

Nije važno u kakvoj situaciji se trenutno nalazite, niti je važno koliko već dugo radite na svojoj preobrazbi. Na ovoj točki mi morate obećati samo da ćete, ako još ih uvijek nemate, odmah postaviti ciljeve i zapisati ih na list papira!

Pritom prije svega pazite na dvije stvari.

Ciljevi moraju biti:

  •  jasno definirani,
  • dovoljno visoki odnosno važni da se za njih vrijedi potruditi

Listu s ciljevima objesite na vidljivo mjesto, kako bi vas konstantno upozoravala na vaše ciljeve!


VIŠI RAZLOG JE ONO ŠTO RADI RAZLIKU

Sljedeća stvar koja je pored ciljeva iznimno važna je da znate odgovoriti na pitanje: “Zašto?”

Zašto se želite riješiti viška masnoće, oblikovati fit tijelo i osjećati se odlično.

Ne očekujem odgovor u stilu: “Zato što to želi svatko i zato što želim biti fit.”

Zanima me onaj viši razlog koji definitivno imate. U to sam uvjeren!

2-korak-visji-ciljJe li to recimo vaša najdraža odjeća koju opet želite obući, je li dobar osjećaj koji vam je potreban za super nastup na razgovoru za posao, je li to fit figura u kojoj ćete se osjećati dovoljno samopouzdano da ćete se opet usuditi obratiti osobi koja vam se sviđa i o kojoj razmišljate već mjesecima, ili je naprosto riječ o kondiciji koja je važna ako želite trčati za unucima.

Savršeno tijelo nije samo ono koje je puno mišića, čvrsto i bez grama masnoće. Uopće ne. Savršeno tijelo je ono u kojem se osjećate samopouzdano i radite stvari koje jako želite.


MALI, ZA NEVJEROJATNE REZULTATE

Za razliku od prva dva koraka koje načelno možete ispuniti vrlo brzo, treći je onaj koji će od vas zahtijevati malo više truda.

Postupnost je kvaliteta koja vrlo često razdvaja poražene od pobjednika. Da ne bi bilo zabune, ne kažem da morate puzati prema cilju koji ste si zadali.

3-korak-postopnostOno što želim naglasiti je da nikad ne smijete raditi grešku i od danas do sutra početi živjeti sasvim drugačije. Za većinu je to jednostavno prevelik šok i pritisak koji rijetko tko može izdržati.

Ako ste do danas jeli nezdravu hranu, niste se gibali i bili ste cijelo vrijeme pod stresom, onda je sasvim pogrešno da sa sutrašnjim danom u raspored ubacite pet treninga tjedno, počnete s meditacijom i jedete samo kvalitetne namirnice bez ijednog grijeha.

Organizam će biti u šoku i neće znati točno što se događa, zbog čega se vjerojatnost da se vratite na stari put znatno povećava.

Puno će lakše biti ako korak po korak oblikujete zdrav životni stil.

Za početak to može na primjer biti zdravi doručak, redovite šetnje, izbacivanje slatkih pića itd.

Mali koraci su oni koji će vas dovesti do pobjede i uz čiju ćete pomoć postupno oblikovati životni stil.

TKO NE UŽIVA, PROPUŠTA SMISAO ŽIVOTA

Kad već govorimo o životnom stilu, zaustavimo se na još jednoj točki kod koje još uvijek vlada velika zabluda.

4-korak-uzivajteAko želite oblikovati fit, čvrsto tijelo u kojem ćete se osjećati odlično, to ne znači da morate trpjeti dan za danom, jesti bezokusne obroke bez ijedne mogućnosti za povremeni grijeh, zbog čega nemate ništa od života.

Poanta je u tome da oblikujete zdrav životni stil u kojem ćete uživati, zabavljati se, imati dovoljno energije za sve dnevne obaveze i tako se dan za danom približavati postavljenim ciljevima.

Treninzi mogu biti zabavni, zdrava hrana može biti nevjerojatno ukusna, a čak i kad živite punim, zdravim životom, i dalje se možete zabavljati i uživati.


Podijeli na društvenim mrežama

O Mihu Geršiču

Miha Geršič je suosnivač portala Golden TREE, portala o mršavljenju i zdravom životnom stilu, kojeg mjesečno posjeti više od 200.000 čitatelja.

Pročitaj više o autoru
PREPORUČUJEMO
Proizvod koji je bio upotrijebljen u blogu.
Dokazano je da pomaže ubrzati metabolizam i gubitak viška kilograma, potisnuti apetit i spriječiti napade gladi.
KOMENTARI
Svi komentari naših vjernih čitatelja
I ti to možeš!
Pošalji svoju email adresu i primaj savjete o ishrani i vježbama.
Pridruži se