🚚 Besplatna dostava iznad 100 € | ✅ 100% garancija zadovoljstva
Naslovna / Preobrazbe / Želiš li se osjećati kao da možeš pomicati planine?
 

Želiš li se osjećati kao da možeš pomicati planine?

Predviđeno vrijeme čitanja: 2 min
Datum objave: 25/02/2021
Želiš li se osjećati kao da možeš pomicati planine?

Danas naprosto moram podijeliti s tobom odličnu životnu priču naše korisnice Nine, koja je uz pomoć mojih savjeta izgubila 6,5 kilograma i učvrstila najproblematičnije dijelove tijela.

Pročitaj njeno pismo i odmah će ti biti jasno kako je uspjela u tome:

Miha & ekipa pozdrav!
Prije dosta vremena završila sam program FT30, što ne znači da je time završio moj novo usvojeni način života. U međuvremenu mi se dogodilo nekoliko životnih prijelomnica i sad, kad se stanje konačno normaliziralo, mogu vam proslijediti svoje rezultate na koje sam jako ponosna.

No, najprije se želim zahvaliti Mihi i cijeloj ekipi na ovom treningu koji mi je pomogao ostvariti tako dugo očekivane ciljeve. Iako zvuči kao klišej, iskreno sam ponosna na činjenicu da sam još uvijek vaša članica. Puno nas je takvih kojima ste pomogli na ovaj ili onaj način, a za sebe mogu reći da među svoj najveći uspjeh ne brojim samo izgubljene centimetre, već postavljanje pravih prioriteta u životu. Kao i mnoge druge, i mene je posao opterećivao i ograničavao na način da je posljedično patilo moje slobodno vrijeme i zdravlje. Tijekom preobrazbe sam iz dana u dan imala sve više samopouzdanja i ciljevi su bili jasniji, a da bi ih mogla ostvariti, bilo je potrebno donijeti i nekoliko teških odluka. Još dan danas sam presretna da sam ih donijela, jer mi se kvaliteta života drastično poboljšala. Zdravlje je ipak na prvom mjestu, a zatim sve drugo, zar ne?!! Vaše objave i nasmijani postovi od Mihe, utjecali su na to da osvijestim kako si svatko sam kroji svoju sreću i postavlja ciljeve. Svatko ponaosob odlučuje koliko je jaka njegova želja, that’s it!

Moji rezultati, a ujedno i realizirani zacrtani ciljevi su (od početka do danas):

– 6,5 kg
– 10 cm opseg struka
– 7 cm opseg bokova
– 10 cm opseg prsnog koša
– 3 cm opseg ruke
– 4 cm opseg noge

Osjećam se kao da mogu pomicati planine:) Samo da još jednom naglasim kako moj cilj nije bio gubitak velikog broja kilograma, nego usvojiti zdrav način života i učvrstiti tijelo tamo gdje je to bilo potrebno.
Već na početku sam jako vjerovala u trening, budući da nisam pristalica čudesnih tableta i praškova, već smatram da je potrebno boriti se za svoj cilj, pasti i podići se… kao uostalom za sve stvari u životu. Bila sam malo skeptična hoću li uspjeti izgubiti masne naslage na onim kritičnim predjelima. Uspjela sam i u tome! Moj six pack undercover is back:):) Pridržavala sam se svih vježbi i kombinirala ih s HIIT treninzima. S prehranom nisam nikad imala problema, jer dopušta puno kreativnosti i eksperimentiranja što se tiče načina pripreme i začina.

Fit pozdrav! 🙂“ – Nina P.

Da li se i ti želiš osjećati kao da možeš pomicati planine?

Na pravom si mjestu.

Sve je to moguće s mojim FT30 koji je pomogao već više od 5000 ljudi iz Hrvatske, Slovenije, Austrije i drugih zemalja.

Znam da mi ne vjeruješ na riječ i to niti ne želim, pa ti zato nudim 100% jamstvo da trening zaista funkcionira. U slučaju da ne vidiš rezultate nakon 30 dana, vraćam ti novac!

Nemaš što izgubiti… Osim viška kilograma.

Svoj FT30 možeš bez ikakvog rizika naručiti i isprobati ovdje:

https://www.goldentree.hr/ft30/

Jedva čekam čuti i tvoju priču o uspjehu!

Lijepi pozdrav,
Miha Geršič

mihagersic-new


Podijeli na društvenim mrežama

O Mihu Geršiču

Miha Geršič je suosnivač portala Golden TREE, portala o mršavljenju i zdravom životnom stilu, kojeg mjesečno posjeti više od 200.000 čitatelja.

Pročitaj više o autoru
PREPORUČUJEMO
Proizvod koji je bio upotrijebljen u blogu.
Prednost programa FT30, osim savjeta o uravnoteženoj i zdravoj prehrani, su vježbe koje možeš izvoditi istodobno s onima koje se odvijaju na ekranu.
KOMENTARI
Svi komentari naših vjernih čitatelja
I ti to možeš!
Pošalji svoju email adresu i primaj savjete o ishrani i vježbama.
Pridruži se