🚚 Besplatna dostava iznad 100 € | ✅ 100% garancija zadovoljstva
Naslovna / Preobrazbe / Vrijeme je za promjenu!
 

Vrijeme je za promjenu!

Predviđeno vrijeme čitanja: 1 min
Datum objave: 04/03/2021
Vrijeme je za promjenu!

Moj FT30: https://www.goldentree.hr/ft30/

Pitaš se kakve rezultate ostvaruje moj program FT30?
Sumnjaš da s programom na videu možeš ostvariti izvrsne rezultate? Onda obavezno pogledaj rezultate i priču korisnika programa Grege, koji je među prvima testirao FT30.
Kao što sam rekao, kod pripreme programa ništa nije bilo prepušteno slučaju…

https://www.goldentree.hr/ft30/

Grega kaže:

Loše raspoloženje, veći udio viška masnih naslaga, nedostatak energije, konstantan umor… Sve su to bili jasni znakovi da moram nešto pod hitno promijeniti.

Prije toga nisam imao većih problema s mojim tijelom i s time kako se osjećam. Zapravo, nikad nisam bio previše pozoran na to što se točno događa s mojim tijelom, jer su dobro raspoloženje i visoka razina energija bili nešto što sam uzimao zdravo za gotovo.

I baš kako kažu, tek kad nešto izgubiš, počneš to cijeniti… i to je prava istina.

Brzo sam pregledao kompletnu situaciju i ustanovio da bih zbog sve napornijeg rasporeda i odgovornijeg posla, često zaboravio na fizičku aktivnost, odnosno bio bih previše umoran da bi odradio trening kako treba.

Često mi se dogodilo da bih odgađao treninge. Uhvatio bih se svih ostalih obaveza i jednostavno zaboravio na trening. Sve češće mi se događalo da nisam imao onu pravu želju primiti se vježbanja i odraditi trening kako treba.

Bilo je jasno da je vrijeme za promjene. Trebao sam neko osvježenje, odnosno koncept vježbi koje će biti drugačije od ostalih. Želio sam treninge koji će biti učinkoviti, neće biti dosadni, a ponajviše od svega – neće mi uzeti previše vremena.

Da, priznajem! Popis svih želja je na početku bio prilično optimističan, ali kao što sam uvidio kasnije, moja očekivanja su bila posve realna.

Bio sam odlučan u tome da pregledam i usporedim sve moguće koncepte treniranja i odlučim se za najučinkovitijeg. Danas bez ikakve sumnje mogu reći da je moja odluka bila i više nego odlična.

Naime, Miha mi je predstavio koncept visoko intenzivnog intervalnog treninga pod nazivom FT30. Te vježbe, odrađene u navedenim intervalima, bile su one koje sam odrađivao u vrijeme svoje preobrazbe i ostvario sam super napredak. Nije važno gdje se nalazim i koliko sam zauzet, uvijek nađem vremena za trening i bez izgovora ga uvrstim na svoj raspored. ” – Grega Š.

LUDO!

Iskreno mogu priznati da sam iznimno ponosan na Gregin uspjeh. A biti ću ponosan i na tvoj!

Zato si što prije priušti svoj primjerak FT30!

Lijepi pozdrav,
Miha Geršič

mihagersic-new


Podijeli na društvenim mrežama

O Mihu Geršiču

Miha Geršič je suosnivač portala Golden TREE, portala o mršavljenju i zdravom životnom stilu, kojeg mjesečno posjeti više od 200.000 čitatelja.

Pročitaj više o autoru
PREPORUČUJEMO
Proizvod koji je bio upotrijebljen u blogu.
Prednost programa FT30, osim savjeta o uravnoteženoj i zdravoj prehrani, su vježbe koje možeš izvoditi istodobno s onima koje se odvijaju na ekranu.
KOMENTARI
Svi komentari naših vjernih čitatelja
I ti to možeš!
Pošalji svoju email adresu i primaj savjete o ishrani i vježbama.
Pridruži se