🚚 Besplatna dostava iznad 100 € | ✅ 100% garancija zadovoljstva
Naslovna / Preobrazbe / Korjenita promjena koja je Saru dovela do željene figure
 

Korjenita promjena koja je Saru dovela do željene figure

Predviđeno vrijeme čitanja: 2 min
Datum objave: 22/04/2021
Korjenita promjena koja je Saru dovela do željene figure

Možda ti je već poznata Sara i njezina fantastična preobrazba, ali još uvijek ustraješ u mišljenju da ti to ne možeš? Ili da nemaš pravih uvjeta? 🤔

Predstavljam ti Sarinu priču za koju vjerujem da će ti biti inspiracija da nam se pridružiš i da zajedno napišemo još jednu priču o uspjehu. 🎯

Sara kaže:

“Otkad znam za sebe, borim se s prekomjernim kilogramima. Razočaranje, nedostatak energije i loša volja su me zbog tih problema često demotivirali i uništili brojne trenutke mog života.

Oduvijek sam obožavala skijanje, a ako je bilo moguće, zimi sam svaki slobodan dan provodila na snijegu, na skijalištu. Plivanje je također često bilo na mom rasporedu.

Tijekom studija sam se ulijenila – sportom se skoro uopće nisam bavila, živjela sam većinom na nezdravoj, brzoj prehrani. Sam studij je bio jako zahtjevan i stresan, a uz njega sam puno radila preko studentskog servisa.

Vremena za sport, zdrave i tople obroke mi je gotovo uvijek nedostajalo. Živjela sam na sendvičima i bijeloj kavi. Obiteljski ručak za vikend bio je moj jedini zdravi obrok u cijelom tjednu.

Pokušala sam se na brojne načine riješiti viška kilograma. Prije tri godine sam pokušala sa separacijskom (UN) dijetom, uz koju sam uspjela izgubiti nekoliko kilograma. Kad sam prekinula s njom, bila sam šokirana koliko su se kilogrami brzo vratili.

Želja za gubitkom kilograma se povećala kad sam se u studenom 2015 u konzultacijama s kirurgom odlučila za zahtjevan zahvat. Njegov uvjet je bio da prije zahvata izgubim 10 kilograma. Ponovno sam počela plivati, jer je to bio jedini sport koji sam mogla uskladiti s poslom, a povremeno sam odlazila i na satove zumbe. No, svoje prehrambene navike i dalje nisam mijenjala.

U siječnju 2016. sam na Facebooku vidjela da će Miha u sklopu portala Fit Tijelo ponovno imati jedan od svojih besplatnih izazova; treninge i savjete uz koje su mnogi uspjeli izgubiti suvišne kilograme. Odlučila sam se prijaviti i iskušati svoju sreću.

I tako je počelo… Priznajem, nisam očekivala da će se to dogoditi na takav način. Način na koji većina pokušava gubiti suvišne kilograme – stroge dijete, monotoni treninzi, trpljenje, nedostatak energije i slično. Vjerojatno znate o čemu pričam.

Ovo nije bilo tako! Preobrazbe smo se uhvatili na sasvim drugačiji način. Odmah sam znala da ćemo iz korijena promijeniti moj životni stil. Unatoč tome da sam stvarno promijenila sve svoje navike, istinski sam uživala. Obroci su bili ukusni, zdravi i jednostavni za pripremu.

Miha mi je svoji savjetima pokazao kako oblikovati i organizirati dan, da te obaveze ne ograničavaju, nego motiviraju.

Pomagala sam si i zdravim receptima s njegove stranice i napravila si plan prehrane. A onda je počeo onaj zabavniji dio – treninzi!

Vježbanje je nešto u što sam se u nekoliko tjedana stvarno zaljubila! Treninzi su bili raznovrsni, zabavni i vrlo učinkoviti. Priznajem da nije bilo lako, ali rezultati su me dodatno motivirali.

Postigla sam lijep napredak, ali imam još puno posla. Potrudit ću se dosegnuti ono što sam si zadala kao cilj o kojem sam prije mogla samo sanjati, cilj za koji danas znam da ga je moguće dosegnuti.

Što smo se više bližili kraju, mene je bilo sve manje. Iskreno hvala Mihi i cijelom njegovom timu Fit Tijela, a hvala i mojoj obitelji na podršci.” – Sara J.

Sara je prava pobjednica!

Želiš li i ti transformirati svoje tijelo ?

Mogu ti pomoći kao što sam već pomogao više od 10 000 štićenika iz Slovenije, Hrvatske, Austrije, Švicarske, Finske i Novog Zelanda, koji su uz pomoć moje formule FT30 uspjeli svoj život promijeniti na bolje!

Ne moraš mi vjerovati na riječ… uvjeri se na vlastite oči!

Dajem ti 100% garanciju na rezultat!

Ako u roku od 30 dana ne postigneš željene rezultate, vraćam ti novac.

Zapravo, nemaš što izgubiti… ups, zapravo imaš – kilograme.

Svoju formulu FT30 možeš naručiti ovdje:

https://www.goldentree.hr/ft30/

Zajedno ćemo uspjeti. Jedva čekam da mogu objaviti i tvoje rezultate.

Lijepi pozdrav,
Miha Geršič


Podijeli na društvenim mrežama

O Mihu Geršiču

Miha Geršič je suosnivač portala Golden TREE, portala o mršavljenju i zdravom životnom stilu, kojeg mjesečno posjeti više od 200.000 čitatelja.

Pročitaj više o autoru
PREPORUČUJEMO
Proizvod koji je bio upotrijebljen u blogu.
Prednost programa FT30, osim savjeta o uravnoteženoj i zdravoj prehrani, su vježbe koje možeš izvoditi istodobno s onima koje se odvijaju na ekranu.
KOMENTARI
Svi komentari naših vjernih čitatelja
I ti to možeš!
Pošalji svoju email adresu i primaj savjete o ishrani i vježbama.
Pridruži se