🚚 Besplatna dostava iznad 100 € | ✅ 100% garancija zadovoljstva
Naslovna / Preobrazbe / Sad bi bilo dosta! Saznajte kako je Rebeka “uskočila” u novu figuru
 

Sad bi bilo dosta! Saznajte kako je Rebeka “uskočila” u novu figuru

Predviđeno vrijeme čitanja: 2 min
Datum objave: 18/03/2021
Sad bi bilo dosta! Saznajte kako je Rebeka “uskočila” u novu figuru

Predstavljam ti Rebeku i njezinu nevjerojatnu transformaciju!

Rebeka je jedna od zaposlenih mladih mama koja je odlučila ove godine prošetati plažom svoju novu figuru.

Rebeka kaže:

“Konačno sam skupila hrabrost za ove riječi. Skoro je prošla godina dana otkad sam prvi put naletjela na Fit Tijelo, a time i godina dana otkad je moj život opet predivan.

Ne mogu reći da sam imala cijeli život borbe s tjelesnom težinom, jer sam se dosta bavila sportom, trenirala sam atletiku i plesala a onda je došla srednja škola, fakultet i ozbiljna veza…Kilogrami su se polako počeli nakupljati. Dosta sam vremena provodila za knjigama, sportskih aktivnosti je bilo sve manje i manje i totalno sam se ulijenila. Tijekom studija imala sam i zahtjevan posao, jela sam u autu, na putu i kasno na večer. Bila sam ovisna o „junk food-u“ i sve nesretnija. Nakon porođaja, moja je težina dostignula vrhunac. Osjećala sam se umorno, bez energije, uvijek ljuta i loš uzor mojoj predivnoj djevojčici. Uvijek sam vjerovala u to da će se stvari promijeniti tek tada kada smo mi spremni za to. Tako je i bilo. Onaj osjećaj, kad ti se dogodi klik u glavi i kažeš SAD JE STVARNO DOSTA!

Upravo sam u tom trenutku naletjela na FB objave korisnika Fit Tijela. Njihove slike i priče dale su mi početnu motivaciju i samo mi je bila potrebna još jakaaaaa volja. Početak je bio težak, kao i u svemu, ali očito je bila vaša stvar ono, što sam trebala i koja mi je doista odgovarala. Potpuno sam promijenila svoje prehrambene navike, počela sam vježbati i kilogrami su se topili. Zahvalna sam i vašoj potpori, a razveselilo me i da ste me prozvali fitnes entuzijastom. Treninzi bili naporni i bolni ali jakooo učinkoviti.

Uspjela sam ostvariti željenu figuru tako da jedva čekam ljeto . Postala sam pozitivna, energična i samopouzdanija osoba. Životne navike sam potpuno promijenila i sad nemam više izgovore, koji bi me usporavali kod postizanja ciljeva. Ono „nemam vremena“ je samo utopija, uvijek imamo vremena, samo si moramo odrediti životne prioritete. Ja sam mama energičnoj trogodišnjakinji, odgojiteljica sam u vrtiću i pored toga vanredna studentica, a uspijem svaki dan pripremiti obroke, vježbati i još mi na večer ostane vremena. Sport je dio moje svakodnevice i bez njega ne mogu. Konačno sam postala sve ono što sam oduvijek željela biti i što je najvažnije, za moju malenu sam najbolja mama na svijetu, a ona je moja mini inspiracija.

Miha, hvala ti za Fit Tijelo, slasne recepte zahvaljujući kojima moji jelovnici nikad nisu dosadni te za sve treninge koji oblikuju naše guze i čine ih zategnutim i čvrstima.

Veliki pozdrav od Rebeke, koja jedva čeka ljeto!

Bravo Rebeka! Još malo i možeš veselo uskočiti u novi kupaći!

Želiš preoblikovati svoje tijelo, ali ne vjeruješ da možeš uspjeti u tome?

Mogu ti pomoći, kao što sam pomogao već više od 8000 korisnika iz Hrvatske, Slovenije, Austrije, Švicarske, Finske, pa čak i Novog Zelanda, koji su pomoću moje FT30 uspjeli promijeniti svoj život na bolje!

Ne moraš mi vjerovati na riječ… Uvjeri se na vlastite oči!

Naime, nudim ti 100% garanciju na rezultat…

U slučaju da u 30 dana ne vidiš željene rezultate, vratiti ću ti novac.

Zaista nemaš što izgubiti… ups.. imaš.. Višak kilograma

Svoju FT30 možeš naručiti ovdje:

https://www.goldentree.hr/ft30/

Zajedno ćemo uspjeti. Jedva čekam objaviti i tvoje rezultate!

Jedva čekam čuti i tvoju priču o uspjehu!

Lijepi pozdrav,
Miha Geršič

mihagersic-new


Podijeli na društvenim mrežama

O Mihu Geršiču

Miha Geršič je suosnivač portala Golden TREE, portala o mršavljenju i zdravom životnom stilu, kojeg mjesečno posjeti više od 200.000 čitatelja.

Pročitaj više o autoru
PREPORUČUJEMO
Proizvod koji je bio upotrijebljen u blogu.
Prednost programa FT30, osim savjeta o uravnoteženoj i zdravoj prehrani, su vježbe koje možeš izvoditi istodobno s onima koje se odvijaju na ekranu.
KOMENTARI
Svi komentari naših vjernih čitatelja
I ti to možeš!
Pošalji svoju email adresu i primaj savjete o ishrani i vježbama.
Pridruži se