🚚 Besplatna dostava iznad 100 € | ✅ 100% garancija zadovoljstva
Naslovna / Savjeti / Razlika između teorije i prakse?
 

Razlika između teorije i prakse?

Predviđeno vrijeme čitanja: 2 min
Datum objave: 11/03/2021
Razlika između teorije i prakse?

Nedavno mi je pisala korisnica mog programa i liječnica Simona…

Kako je uz pomoć mojih savjeta iz FT30 uspjela izgubiti 12 kilograma…

Te da je na odličnom putu do svog cilja!

[SLIKA] Zdravnica Simona izgubila 12 kg s Formulo Popolne Postave

Simona kaže:

“Liječnica sam obiteljske medicine tako da bih već trebala znati sve o zdravoj prehrani i zdravom stilu života. No, znam i da postoji razlika između teorije i prakse. I sama sam nakon vjenčanja prije 18 godina postupno dobivala na težini (prije sam uvijek bila među mršavijima). Kad sam prvi put shvatila da moram napraviti nešto, prvo sam pokušala s 14-dnevnom, brzom, niskokaloričnom dijetom i naravno, rezultat je bio kratkotrajan. Sličnu sam stvar nešto kasnije isprobala s UN dijetom, ali kilogrami su se opet jako brzo vratili. Tada sam odlučila da više neću ići na nikakvu dijetu. Pokušala sam se više kretati i odrekla se šećera, ali bez slatkog nisam izdržala više od nekoliko dana. Ako ništa drugo, opcija je uvijek bila Nutella na kruhu. Tako sam se cijelo vrijeme vrtjela u začaranom krugu – želja da nešto napravim, razočaranje što nisam to napravila, utjeha u čokoladi… Od 64 kilograma u vrijeme svadbe, došla sam do 92 kilograma. Kad sam jednom malo bolje pogledala pozivnicu za 90-dnevni izazov, odmah sam probala napraviti prvi set vježbi izazova. Jako su mi se svidjele. Nakon toga sam pročitala i pogledala poziv za kupovinu FT30 i odmah odlučila. Znala sam da ću biti ozbiljnija ako znam da sam nešto platila. I počela sam. Već nakon prvog tjedna sam bila ugodno iznenađena, prije svega zbog znatnog smanjenja opsega struka i bokova, a i zato što sam imala puno više energije i skoro nikakvu želju za slatkim. To još uvijek traje i jako sam sretna. Nakon 14 dana je došao novi, 60-dnevni izazov i radila sam vježbe po njemu. Vježbe sam izvodila prema kružnom tipu, svaku po 1 minutu sa 6 ponavljanja, a za rekreaciju tu su bili trčanje, bicikliranje ili šetnje. Moj cilj još nije dosegnut (sad sam na nekih 78 kilograma), želim izgubiti još masne naslage na bokovima i još učvrstiti tijelo. Već sada sam 200 posto zadovoljnija sobom nego što sam to bila. Naravno, i dalje nastavljam s prehranom, kretanjem, treninzima i aerobnom aktivnosti. Jako sam sretna zbog toga što mi se čini da bih tako mogla živjeti cijelo vrijeme, a ne samo 3 mjeseca. Zato hvala još jednom ekipi Fit Tijela i članovima zatvorene Facebook grupe koji su prava motivacijska bomba. Hvala i mom mužu i kćeri koji me podržavaju u mojoj preobrazbi“ – Simona Š.

Iz njenog pisma najviše me nadahnula prva misao, koju moram obavezno podijeliti i s tobom…

Razlika između teorije i prakse…

Simona kaže:

“Liječnica sam obiteljske medicine tako da bih već trebala znati sve o zdravoj prehrani i zdravom stilu života. No, znam i da postoji razlika između teorije i prakse…”

Koliko često se ovo dogodilo i tebi?

Da si kažeš: “Pa znam kako živjeti zdravo…”

Ali nikako ne uspijevaš prenijeti to u praksu?

Dobro mi je poznat taj problem, jer su se s njime suočili svi moji korisnici FT30 prije nego su krenuli s programom.

Naime, FT30 sadrži sve trikove i savjete koji su ti potrebni za potpunu tjelesnu transformaciju, korak po korak.

Naglasak je na korak po korak, jer ti jedino tako mogu osigurati da svu teoriju dovedeš u praksu i oblikuješ svoje tijelo iz snova.

Zajedno s mojom ekipom i zatvorenom grupom FT30, podržavamo te i uz tebe smo od početka do kraja preobrazbe.

Zato čak i kad padne motivacija, znaš kome se možeš obratiti.

Izazivam te da probaš moj FT30 bez ikakvog rizika…

Pratiš moje savjete korak po korak i ako nakon 30 dana ne bude željenih rezultata, vratiti ću ti cjelokupni iznos kupovine
Da, toliko jako vjerujem u moj trening!

Probaj FT30, korak po korak, na moj rizik, i na vlastite se oči uvjeri da funkcionira. Ako nakon 30 dana ne bude željenih rezultat, vratiti ću ti cijeli iznos i podariti ti dodatnih 350kn na tvoj račun.

Pošteno, zar ne?

Na kraju krajeva, FT30 je pomogao već više od 10.000 korisnika u Hrvatskoj i ne vidim razlog zašto ne bi pomogao i tebi.

Jesi za?

Prihvaćaš li moj izazov?

Klikni ovdje i kreni već danas:

https://www.goldentree.hr/ft30/

Jedva čekam čuti i tvoju priču o uspjehu!

Lijepi pozdrav,
Miha Geršič

mihagersic-new


Podijeli na društvenim mrežama

O Mihu Geršiču

Miha Geršič je suosnivač portala Golden TREE, portala o mršavljenju i zdravom životnom stilu, kojeg mjesečno posjeti više od 200.000 čitatelja.

Pročitaj više o autoru
PREPORUČUJEMO
Proizvod koji je bio upotrijebljen u blogu.
Prednost programa FT30, osim savjeta o uravnoteženoj i zdravoj prehrani, su vježbe koje možeš izvoditi istodobno s onima koje se odvijaju na ekranu.
KOMENTARI
Svi komentari naših vjernih čitatelja
I ti to možeš!
Pošalji svoju email adresu i primaj savjete o ishrani i vježbama.
Pridruži se