🚚 Besplatna dostava iznad 100 € | ✅ 100% garancija zadovoljstva
Naslovna / Preobrazbe / Nakon godina neaktivnog načina života pa do toga da se osjećam odlično
 

Nakon godina neaktivnog načina života pa do toga da se osjećam odlično

Predviđeno vrijeme čitanja: 1 min
Datum objave: 01/04/2021
Nakon godina neaktivnog načina života pa do toga da se osjećam odlično

Nakon višegodišnjeg neaktivnog životnog stila, Klavdija, korisnica mog programa, odlučila je nešto promijeniti i izgubila je čak 23 kilograma.

Ovo je njezina priča:

“U listopadu 2015., moja je težina dosegla 88kg i tad sam odlučila da moram napraviti nešto u vezi toga. Prije nikad nisam bila pretjerano aktivna, iza sebe sam imala dva poroda i još nikad nisam mršavila. Posao, stres, neprimjerena prehrana (jela sam 2x na dan i to nepravilno, nezdravo, s premalo povrća, bjelančevina, najčešće i slatko…) su učinili svoje. Upisala sam se na fitness, odlazila na grupne vježbe, uživala na zumbi, imala osobnog trenera, uzela sam čak i paket FT30 uz koji sam pratila vježbe, radila mjerenja. Velika mi je motivacija bila zatvorena grupa na Facebooku, a priznajem, nisam se baš strogo držala jelovnika…

Nakon 7 mjeseci imam 65 kg, što znači 23 kile manje. Želim izgubiti još nekoliko kilograma, a prije svega želim održati težinu, ovaj stil prehrane i vježbanja. Sad pijem puno vode, zeleni čaj i tu i tamo kavu. Jedem više povrća, manje slatkog, više bjelančevina… Konzumiram i omega-3 kapsule, a ponekad nakon vježbe popijem proteinski shake Golden Tree s okusom čokolade.

Uglavnom, sve se može, a puno je toga u prehrani, vježbi i naravno, u glavi. Veliku potporu mi je dala cijela ekipa FT30. Hvala i lp.” – Klavdija P.

Klavdija, jako sam sretan što si promijenila životni stil i izgubila suvišne kilograme.

Je li i kod tebe pala odluka za promjenom, a ne znaš od kud krenuti?

Mogu ti pomoći, kao što sam pomogao više od 10.000 ljudi iz Hrvatske, Slovenije, Austrije, Švicarske, Finske, pa čak i Novog Zelanda, koji su pomoću moje FT30 uspjeli promijeniti svoj život na bolje!

Ne moraš mi vjerovati na riječ…Uvjeri se na svoje oči!

Svoju FT30 možeš bez rizika naručiti ovdje:

https://www.goldentree.hr/ft30/

Zajedno ćemo uspjeti, a u protivnom ti vraćam novac.

Jedva čekam objaviti i tvoje rezultate!

Lijepi pozdrav,
Miha Geršič

mihagersic-new


Podijeli na društvenim mrežama

O Mihu Geršiču

Miha Geršič je suosnivač portala Golden TREE, portala o mršavljenju i zdravom životnom stilu, kojeg mjesečno posjeti više od 200.000 čitatelja.

Pročitaj više o autoru
PREPORUČUJEMO
Proizvod koji je bio upotrijebljen u blogu.
Prednost programa FT30, osim savjeta o uravnoteženoj i zdravoj prehrani, su vježbe koje možeš izvoditi istodobno s onima koje se odvijaju na ekranu.
KOMENTARI
Svi komentari naših vjernih čitatelja
I ti to možeš!
Pošalji svoju email adresu i primaj savjete o ishrani i vježbama.
Pridruži se