🚚 Besplatna dostava iznad 100 € | ✅ 100% garancija zadovoljstva
Naslovna / Preobrazbe / Odluči se za radikalne promjene i ostvari ih!
 

Odluči se za radikalne promjene i ostvari ih!

Predviđeno vrijeme čitanja: 1 min
Datum objave: 11/02/2021
Odluči se za radikalne promjene i ostvari ih!

Upoznaj Blaža!

Blaž je živio slično kao vjerojatno priličan broj muškaraca njegovih godina, no odlučio se na radikalnu promjenu i ostvario je. Nadam se da će njegova priča motivirati i tebe. Kako je uspio?

Blaž kaže:

Najprije da kažem kako sam od osnovne škole pa sve do trećeg razreda srednje škole bio stalno sportski aktivan i trenirao judo. A onda sam sve prekinuo i počelo je… Moj život je bio jako nezdrav: alkohol, previše jednostavnih ugljikohidrata, premalo obroka i ništa gibanja. Od svoje 19. godine do 24. godine udebljao sam se 25 kilograma. Onda sam odlučio da to tako više ne ide i počeo trenirati u fitnessu. 3 godine sam bio vrlo neozbiljan u treniranju; trenirao bih 2 mjeseca, pa stao, pa opet par mjeseci, pa opet odustao. Nisam imao dovoljno znanja niti motivacije, a onda sam odlučio da je dosta toga i krenuo sve iz početka, korak po korak. Pridružio sam se skupini Fit Tijela, kupio paket FT30 i pratio videa od Mihe (youtoube) u vezi prehrane i treninga. Trenirao sam prema programu FT30 i pomogao si savjetima sa stranice Fit Tijela u vezi prehrane. Moram se iskreno zahvaliti na vašem trudu. Konačno znam što jesti, kad i zašto. Naravno, radio sam greške, ali na greškama se uči i onda ih je sve manje. Tako sam u dvije godine s 98kg došao na 80kg. Svima poručujem da je promjene potrebno raditi korak po korak i sastavljati slagalicu. Tako jednom dođemo do potpune slike i to postane tvoj način života bez izgladnjivanja i odricanja. Eto, 2 godine malih promjena za velike rezultate. Pozdrav svima. Šaljem slike moje transformacije. “ – Blaž H.

Blaž, skidam kapu!

Želiš i ti promjenu, ali trenutno ne vjeruješ da ćeš uspjeti?

Mogu ti pomoći kao što sam pomogao već više od 8000 svojih korisnika iz Hrvatske, Slovenije, Austrije, Švicarske, Finske, pa čak i Novog Zelanda, koji su pomoću mog FT30 uspjeli promijeniti živote na bolje!

Ne moraš mi vjerovati na riječ… Uvjeri se na vlastite oči!

Naime, nudim ti 100% garanciju na rezultat…

U slučaju da u 30 dana ne bude željenih rezultata, vraćam ti novac.

Zapravo, nemaš što izgubiti… ups.. imaš.. Višak kilograma

Svoj FT30 možeš naručiti ovdje:

👉 https://www.goldentree.hr/ft30/  👈

Zajedno ćemo uspjeti. Jedva čekam objaviti i tvoje rezultate!

Miha Geršič
Autor uspješnice FT30

mihagersic-new


Podijeli na društvenim mrežama

O Mihu Geršiču

Miha Geršič je suosnivač portala Golden TREE, portala o mršavljenju i zdravom životnom stilu, kojeg mjesečno posjeti više od 200.000 čitatelja.

Pročitaj više o autoru
PREPORUČUJEMO
Proizvod koji je bio upotrijebljen u blogu.
Prednost programa FT30, osim savjeta o uravnoteženoj i zdravoj prehrani, su vježbe koje možeš izvoditi istodobno s onima koje se odvijaju na ekranu.
KOMENTARI
Svi komentari naših vjernih čitatelja
I ti to možeš!
Pošalji svoju email adresu i primaj savjete o ishrani i vježbama.
Pridruži se