🚚 Besplatna dostava iznad 100 € | ✅ 100% garancija zadovoljstva
Naslovna / Preobrazbe / Usprkos ozljedi koljena, Marijana nije odustala
 

Usprkos ozljedi koljena, Marijana nije odustala

Predviđeno vrijeme čitanja: 1 min
Datum objave: 15/04/2021
Usprkos ozljedi koljena, Marijana nije odustala

Marijanu je snašla ozljeda….

Ali Marijana se nije predala. Ovo je njena priča:

“I moj je put do uspješne, ali ne i finalne preobrazbe, bio jako težak. Dok sam još trenirala rukomet, nisam imala toliko problema s izgledom svog tijela, a ni s viškom kilograma jer sam bila aktivna svaki dan.

Problemi su se pojavili kad sam na utakmici ozlijedila koljeno. Dijagnoza je bila ruptura prednjeg, lateralnog i posteriornog križnog ligamenta i meniskusa. Dobila sam longetu na dužini cijele noge, a kako je i bol bila velika, teško sam se micala. Zbog toga je moj život preko noći postao vrlo pasivan.

Tako su se počeli skupljati kilogrami , pa ni vanjski izgled više nije bio onakav kakav je morao biti. Kad sam jednog dana stala na vagu, mislila sam da će mi se srušiti cijeli svijet, jer me od brojke skoro strefio infarkt. Odmah sam znala da tako više ne može dalje jer sam se osjećala očajno. Nisam imala energije i izgledala sam grozno.

Hvala bogu, uz pomoć FT30 i mog dragog, koji mi je bio velika podrška, uspjela sam postupno napraviti velike promjene u prehrani. Mogućnost gibanja se s vremenom povećavala jer sam se polako oporavljala od operacije, a zahvaljujući velikoj volji za promjenom, uspjela sam izgubiti 15 kg. Uz pomoć FT30 i dalje uspješno pratim zdrave prehrambene navike i gibam se s puno većim veseljem. Hvala svima na podršci i na dobrim savjetima koji me i dalje vesele.” – Marijana V.

Marijana čestitam. To je pravi sportski duh koji se ne predaje!

Imaš li i ti neki svoj razlog zbog kojeg ti do sad nije uspjelo izgubiti suvišne kilograme?

Stanimo tome na kraj. Mogu ti pomoći, kao što sam pomogao već više od 10.000 korisnika iz Hrvatske, Slovenije, Austrije, Švicarske, Finske pa čak i Novog Zelanda, koji su uz pomoć moje FT30 uspjeli promijeniti svoj život na bolje!

Svoju FT30 možeš naručiti ovdje:

https://www.goldentree.hr/ft30/

Zajedno ćemo uspjeti, inače ti vraćam novac.

Jedva čekam da mogu objaviti i tvoje rezultate!

Lijepi pozdrav,
Miha Geršič

mihagersic-new


Podijeli na društvenim mrežama

O Mihu Geršiču

Miha Geršič je suosnivač portala Golden TREE, portala o mršavljenju i zdravom životnom stilu, kojeg mjesečno posjeti više od 200.000 čitatelja.

Pročitaj više o autoru
PREPORUČUJEMO
Proizvod koji je bio upotrijebljen u blogu.
Prednost programa FT30, osim savjeta o uravnoteženoj i zdravoj prehrani, su vježbe koje možeš izvoditi istodobno s onima koje se odvijaju na ekranu.
KOMENTARI
Svi komentari naših vjernih čitatelja
I ti to možeš!
Pošalji svoju email adresu i primaj savjete o ishrani i vježbama.
Pridruži se