🚚 Besplatna dostava iznad 100 € | ✅ 100% garancija zadovoljstva
Naslovna / Preobrazbe / Kako smršaviti nakon poroda?
 

Kako smršaviti nakon poroda?

Predviđeno vrijeme čitanja: 1 min
Datum objave: 06/05/2021
Kako smršaviti nakon poroda?

To je pitanje koje mi često stiže u inbox.
Marija, korisnica mog programa i mlada mama, potužila mi se kako ni 4 godine nakon poroda nije uspjela izgubiti višak kilograma na trbuhu. Sve dok nije poslušala moje savjete iz FT30.

Ako imaš i ti slične probleme, predlažem da pročitaš njenu priču:

Imam 29 godina i minule su već 4 godine od kad sam rodila, a veliki trbuh je ostao. Čula sam da ga je prilično teško izgubiti, a iskreno nisam ni pokušala. Jela sam puno slatkiša, pila voćne sokove i puno nescafea s mlijekom, što je kumovalo dodatnim kilogramima. Kao i većina mama, tako se ni kod mene nisu bacali ostaci hrane nego bih sama pojela sve ostatke. Hlače su mi postale tijesne, a u svim majicama mi se nazirao trbuh, pa su me ljudi počeli ispitivati da li sam opet trudna.

Slučajno sam čula od prijateljice, a ona od susjede, za stranicu Fit Tijelo i obratila sam se Mihi. Savjetovao me, poslao mi članke s pravilnom prehranom i vježbama i tako je sve skupa počelo. Najteže mi je bilo odreći se slatkiša i nescafea koji sam obožavala. Uspjela sam ga zamijeniti s crnom kavom, a slatkiše sa žitaricama. Počela sam se pravilno hraniti, trenirati, pratiti izazov i FT30 te tako izgubila 13 kg.

Imala sam 68 kg. Sad imam 55 kg i 10 cm manje u struku te po 2 cm manje u nogama i 1 cm u rukama.

Ovom prilikom se želim zahvaliti FT30 i Mihi, koji mi je svojom strpljivošću i pomaganjem vratio osmjeh na lice i volju za životom. I dalje ću raditi prema konceptu FT30.“ – Marija D.

Marija je definitivno dala sve od sebe!

A sad jedno pitanje za tebe….

Želiš li i ti učvrstiti trbuh, a ne znaš kako, baš kao što ni Marija nije znala?

Predlažem ti sljedeće: osiguraj si svoj FT30, koji je pomogao Mariji i više od 10.000 korisnika iz Hrvatske, Slovenije, Švicarske, Njemačke, Austrije i Finske.

Ne čekaj više ni dana! Zaživi svoje snove već sad.

https://www.goldentree.hr/ft30/

Zajedno ćemo uspjeti. Jedva čekam objaviti i tvoje rezultate!

Lijepi pozdrav,
Miha Geršič

mihagersic-new


Podijeli na društvenim mrežama

O Mihu Geršiču

Miha Geršič je suosnivač portala Golden TREE, portala o mršavljenju i zdravom životnom stilu, kojeg mjesečno posjeti više od 200.000 čitatelja.

Pročitaj više o autoru
PREPORUČUJEMO
Proizvod koji je bio upotrijebljen u blogu.
Prednost programa FT30, osim savjeta o uravnoteženoj i zdravoj prehrani, su vježbe koje možeš izvoditi istodobno s onima koje se odvijaju na ekranu.
KOMENTARI
Svi komentari naših vjernih čitatelja
I ti to možeš!
Pošalji svoju email adresu i primaj savjete o ishrani i vježbama.
Pridruži se