🚚 Besplatna dostava iznad 100 € | ✅ 100% garancija zadovoljstva
Naslovna / Preobrazbe / [ISPOVIJEST] Anja je nakon izgubljenih 32 kilograma potpuno nova žena! Njena priča me dodirnula…
 

[ISPOVIJEST] Anja je nakon izgubljenih 32 kilograma potpuno nova žena! Njena priča me dodirnula…

Predviđeno vrijeme čitanja: 3 min
Datum objave: 15/12/2015
[ISPOVIJEST] Anja je nakon izgubljenih 32 kilograma potpuno nova žena! Njena priča me dodirnula…

Nadam se da će te ova priča dodirnuti kao što je mene.

Moja klijentica Anja je sigurno jedna od najuspješnijih korisnika FT30

Izgubila je nevjerojatnih 32 kilograma i 130 centimetara.

Anja piše:

»Nikad nisam mogla ni zamisliti, da ću pisati priču o svojoj preobrazbi. Nisam ni sanjala, da ću ikada uspjeti postignuti takvu preobrazbu svog tijela i razmišljanja, iako sam si stalno to potajno željela.«

Voljela bih vam napisati par riječi o dvije žene na donjoj slici.

 

 

Za prvu uopće ne znam tko je…Kako je došlo do ove nezavidne situacije? Znam, znam, to sam ja…Sva nesretna, prazna, žalosna…

Cijeli život borila sam se sa viškom kilograma. Kupila sam sve moguće tablete i praške, probala sam ići i u teretanu, kupila puno sprava, da bi vježbala doma, poslužila se očajno strogim dijetama, koje su na žalost trajala samo tjedan ili dva… Na kraju rezultat je bio samo slaba volja i još koji dodatni kilogram. Ali u tim godinama uopće nisam imala toliko viška kilograma, koliko ih se naredalo u zadnjih šest godina.

Prije šest godina cijeli mi se život srušio. Dogodile su se stvari koje su me jako povrijedile i osjećala sam se prazno i usamljeno. Utjehu sam pronašla u hrani, tako da sam vrijeme provodila jedući i sjedeći. Najviše sam jela slatkiše, s kojima sam željela zapuniti prazninu… (znate što je hrana u smislu emocialne hrane)…i naravno da ju nisam ispunila-ispunila sam samo svoju odjeću.

Vaga je odjednom pokazala više od 100 kila!!! Što sam više jela, veću žalost sam osjetila.  Začarani krug!!! Jela sam zbog problema, žalosti, a onda sam postala žalosna, jer sam vidjela koliko sam se ugojila.  Došlo je tako daleko, da sam bila i na pragu depresije. Sjećam se, da je bila prva stvar, kad sam ujutro otvorila oči to, da sam brojala sate, do kad mogu ići spavati. Naravno, nitko nije znao kako sam se osjećala. Skrivala sam to iza lažnog osmijeha i iza četiri zida. Kad su me zvali u društvo, uvijek sam našla izgovor, kao da se ne osjećam dobro ili da sam već zauzeta drugim dogovorima. A istina je bila, da sam bila žalosna i ustvari nisam našla ništa u svom ormaru u što mogu stati.

Jednog dana slučajno sam pronašla objavu Fit Tijela, koja mi je privukla pažnju. Odlučila sam probati još i to i tako sam naručila Formulu za Fit Tijelo  još isti dan. Pogledala sam jelovnik, kupila sve namirnice i odmah sam se počela držati propisa. Jelovnik mi se odmah dopao, jer je bio raznolik sa namirnicama, i količinski je bio super, jer nisam bila nikad gladna. Sve je bilo tako lako, jela sam skoro sve, nisam umirala od gladi i kilogrami su se počeli topiti. Znala sam da samo sa hranom neću doći do rezultata, zato sam se odlučila još i za individualni trening. Naravno da je bilo puno pitanja i sumnje.,..Svi su me napadali….Zašto trebam FFT, zašto trebam nekoga tko će me trenirati…

Pa zar ne znaš sve što ti je dobro jesti i da se je treba više kretati. Zapravo nije tako!!!

Ponekad iako sve znamo, ništa ne pomaže, jer trebamo nekoga, da nam pomogne, da nas sasluša i motivira. Miha je bio kod toga odličan, bio je jedini koji je vjerovao u mene, i stalno me bodrio i motivirao. Nikad mu nije bilo teško uzeti si vrijeme i slušati, kad mi je pala motivacija. Na početku bilo me strah treninga, jer sam bila u vrlo slaboj kondiciji. A Miha je znao pravilno prilagoditi moje treninge (hvala ti Miha). Čak me uspio uvjeriti da nije svejedno što i kad jedemo i da to nije dijeta, nego način života. Iz tjedna u tjedan bilo je lakše, jer sam pridobivala na kondiciji i imala sve manje kilograma. Sport sam čak i zavoljela do te mjere da sam pored individualnih treninga počela izvodit  TVT vježbe i trčati. Danas čak mogu reći, da se trčanju veselim kao Forest Gump-ha,ha.

I tako se rodila druga žena. U međuvremenu, kad je prva žena počela nestajati, rađala se druga iz je. Dozvolite da vam je opišem.

Ima 32 kg manje, sve skupa 130 cm manje, samopouzdana je, zadovoljna i ponosna, da joj je uspjelo.

Vjerujte mi, nisam se samo fizički promijenila. Promjena je cjelokupna, osjećam se kao nova osoba.

Iskrena hvala od srca ekipi FFT, koja je svojim objavama, otvorenošću i razumijevanjem znatno pomogla da dođem do rezultata. I Miha tebi…100 puta hvala!!!

U glavnom: ISKRENA HVALA.«

– Anja      

Anja, hvala na tvome povjerenju u naš rad!

Tvoj rezultat je više nego zaslužen i prava si inspiracija za sve nas!

Jesi li i ti među onima, koji su isprobali sve, a bez uspjeha?  

Vrijeme je, da tome napravimo kraj!

Vrijeme je, da zaboraviš na sve neučinkovite metode, koje nisu djelotvorne.

Formula FT30 pomogla je Anji i više od 10.000 ljudi iz Slovenije, Hrvatske, Švicarske, Njemačke, Austrije i čak i Finske.

Stvarno ne vidim razloga, zašto ne bi pomogla ostvariti tvoje snove.

V mojoj Formuli FT30 skupio sam sve trikove i savjete, koje trebaš za savršenu tjelesnu preobrazbu, bez pretjeranog odricanja, te na zdrav i jednostavan način, i u kraćem vremenu.

Većina mojih klijenata već u prvom tjednu izgubi 1-2 kilograma.

Ne želim, da mi  vjeruješ samo na riječ…

Moju Formulu možeš isprobati i uvjeriti se na svoje oči, bez ikakvog rizika. Jer ti nudim 100% garanciju na djelovanje:

“Željeni rezultati v 30 dana ili vraćam novac!”

Da, tako jako vjerujem u djelovanje!

U stvari ne možeš ništa izgubiti.

Osim viška kilograma, naravno.

Svoju formulo možeš bez rizika naručiti i isprobati ovdje

https://www.goldentree.hr/ft30/ ↩

Jedva čekam, da čujem tvoju priču o uspjehu!

Lijep pozdrav,

Miha Geršič
Autor uspješnice FT30


Podijeli na društvenim mrežama

O Mihu Geršiču

Miha Geršič je suosnivač portala Golden TREE, portala o mršavljenju i zdravom životnom stilu, kojeg mjesečno posjeti više od 200.000 čitatelja.

Pročitaj više o autoru
PREPORUČUJEMO
Proizvod koji je bio upotrijebljen u blogu.
Prednost programa FT30, osim savjeta o uravnoteženoj i zdravoj prehrani, su vježbe koje možeš izvoditi istodobno s onima koje se odvijaju na ekranu.
KOMENTARI
Svi komentari naših vjernih čitatelja
I ti to možeš!
Pošalji svoju email adresu i primaj savjete o ishrani i vježbama.
Pridruži se