🚚 Besplatna dostava iznad 100 € | ✅ 100% garancija zadovoljstva
Naslovna / Preobrazbe / Ivan je nov čovjek! Potpuna preobrazba
 

Ivan je nov čovjek! Potpuna preobrazba

Predviđeno vrijeme čitanja: 2 min
Datum objave: 16/06/2020
Ivan je nov čovjek! Potpuna preobrazba

Ivan je nov čovjek! Potpuna preobrazba, savršeno fit tijelo!

Ovakve priče su upozorenje svima koji misle da je možda moguće izgubiti koji kilogram, ali da je nemoguće dosegnuti savršeno, fit tijelo!

Da je to laž, dokazuje Ivan i to svojim izgledom.

Ako te Ivanova priča ne dotakne i ne pomakne, stvarno ne znam što hoće …

ivan preobrazba

[thrive_leads id=’15810′]

Ivan je napisao:

“Kad sam bio mlad, nisam imao problem s viškom kilograma jer sam puno biciklirao. Prije 15 godina pojavili su mi se zdravstveni problemi s nogama, što je uzrokovalo puno operacija koje su redale jedna za drugom. To je naravno značilo kraj sportskih aktivnosti. Uslijedilo je veliko razočaranje jer sam izgubio nešto što sam najradije radio. Zatvorio sam se u četiri zida i posljedično izgubio sve prijatelje, te pao u depresiju. Svo to mirovanje je učinilo svoje i kilogrami su se počeli gomilati. Trebalo mi je 13 godina da dođem do točke kad sam si rekao da ovako više ne ide. Probao sam razne dijete uz koje sam stvarno izgubio nekoliko kilograma, ali uvijek bih ih brzo dobio natrag. Moja kilaža bi se čak i povećala nakon dijete. Sasvim slučajno otkrio sam internetsku stranicu Formule za Fit Tijelo. Pogledao sam predstavljanje i rekao si: “Idemo probati! Mora biti nečeg u tome.”

Napravio sam detaljan plan i samo počeo. Slušao sam svaki savjet koji sam dobio i jednostavno se prepustio toku. Što bude, bit će. Počeo sam gubiti suvišne kilograme koji su se tijekom godina samo nakupljali. Kako priložene vježbe jednostavno nisam mogao izvoditi, počeo sam sa svakodnevnim dugim šetnjama, kojima sam postupno počeo dodavati vježbu ili dvije, planinarenje itd.

Priznajem, trebalo je uložiti trud i tu i bilo je znoja, ali danas mi nije žao ni sekunde koju sam potrošio na to. Sam način prehrane sam brzo usvojio jer je jako jednostavan. Tko bi mislio da možeš jesti tjesteninu, čokoladu, pizzu i pritom mršaviti. Ja prije ovoga sigurno nisam to mislio. Mnogi me pitaju otkud mi motivacija. Pravi odgovor nažalost nemam. To je nešto što je jednostavno u meni. Ali nikada nisam mislio da ću uspjeti postići to što sam postigao. Mogu reći da sam se doslovno preporodio. Imam puno energije, samopouzdanja mi također ne nedostaje, zdravlje mi je fenomenalno, ukratko, bolje ne bi moglo biti.

Danas mogu s velikim veseljem reći da sam pobijedio u bitki protiv suvišnih kilograma. Upoznao sam i divne ljude koji su mi danas pravi prijatelji. Formula za Fit Tijelo nije samo program mršavljenja, ona je puno više. Unatoč tome da sam već pobijedio, trebam još naglasiti da mi je danas gibanje jednostavno priraslo srcu i bez njega jednostavno ne mogu. Ekipa Fit Tijela, hvala vam za svu nesebičnu pomoć koju ste mi ponudili u mojoj preobrazbi. Svima ostalima poručujem da je sve što trebate za uspješnu preobrazbu jasno određeni cilj, uravnotežena prehrana, malo strpljenja i ustrajnosti i rezultati će sigurno doći

– Ivan Š.“

Ivan ti si apsolutni rekorder u promjeni na bolje. 😉

Cijela ekipa Fit Tijela ponosna je na tebe i tvoj nevjerojatan rezultat, ustrajnost i disciplinu!

Ivan je promijenio svoj život i svojim izgledom ga mijenja i drugima!

Hoćeš li i ti biti među njima?

Kakav još dokaz trebaš da se konačno odlučiš i postaneš “novi čovjek”?

Vrijeme je da zaboraviš na sve učinkovite metode koje ne djeluju.

Jedva čekam da skupa napišemo TVOJU priču o uspjehu!


Podijeli na društvenim mrežama

O Mihu Geršiču

Miha Geršič je suosnivač portala Golden TREE, portala o mršavljenju i zdravom životnom stilu, kojeg mjesečno posjeti više od 200.000 čitatelja.

Pročitaj više o autoru
KOMENTARI
Svi komentari naših vjernih čitatelja
I ti to možeš!
Pošalji svoju email adresu i primaj savjete o ishrani i vježbama.
Pridruži se