🚚 Besplatna dostava iznad 100 € | ✅ 100% garancija zadovoljstva
Naslovna / Preobrazbe / (ISPOVIJED) Mame Nine, koja sad izgleda kao Marilyn Monroe…
 

(ISPOVIJED) Mame Nine, koja sad izgleda kao Marilyn Monroe…

Predviđeno vrijeme čitanja: 3 min
Datum objave: 20/11/2015
(ISPOVIJED) Mame Nine, koja sad izgleda kao Marilyn Monroe…

 

nina-b

Bio bi grijeh, da ne podijelim s tobom ovu ispovijest o uspjehu moje klijentice Nine.

Pripremi se na malo duže čitanje, jer se Nina baš raspisala. 🙂

Obećajem ti, da je vrijedno pročitati cijelu ispovijest do kraja!

Nina piše:

»I ja sam jedna od sretnica, koja je otkrila https://www.goldentree.hr/  🙂

»Izdaleka« sam počela pratiti vaš 90-dnevni izazov, jer sam bila tada uključena u drugi 3-mjesečni program. Onda ste predstavili 60-dnevni program sa Teom. Koncept me odmah  osvojio, tako da sam vam se i ja odlučila pridružiti…

Zovem se Nina, imam 34 godine. Po izobrazbi sam medicinska sestra (radim u zubnoj ambulanti+hitnoj službi). Imam dvije djevojčice (4+7 godina). Ovako je počelo. Cijeli sam život bila »elegantno popunjena« :P, na 170 cm imala sam 78 kg. Isprobala sam sve moguće dijete (osobito manje jedi i više se rekreiraj).

Između 17 i 23. godine, borila sam se sa bulimijom nervozom, koja ti na tijelu ostavlja velike posljedice. Moja težina varirala je između 78 i 56 kg. I da ne bi bilo zabune, tako je varirala u roku slabog mjeseca! Kasnije sam došla k sebi, ozdravila od bulimije, našla neku vrstu mira u životu i stala na 67 kg, te

U prvoj trudnoći striktno sam odlučila, da nikada više neću biti tako debela i da bih stvarno voljela naći neki red, neki koncept prehrane, koji će mi udovoljavati i zbog kojeg neću biti gladna te kojeg bih mogla održavati cijeli život. Tako sam se počela držati jelovnika i stabilizirala sam svoju kilažu na 63 kg, a ipak moje tijelo bilo je labavo,

Nakon druge trudnoće rekla sam si: “Ništa, Nina, vrijeme je da počneš vježbati!”

Puno sam radila na tome da nađem tjelovježbu koja će mi odgovarati. Jer se budim vrlo rano (oko 4 ujutro), a kako sam imala želju obaviti tjelovježbu prije posla, tako da bih mogla popodne iskoristiti sa svojim djevojčicama, na žalost otpali su svi fitnesi i aerobic satovi.

TRČANJE!!! I tako sam krenula trčati. Prvi put počela sam iz nule, u veljači 2013. godine trčala sam na -5 i nisam se više zaustavila. Zaljubila sam se u trčanje. U rujnu sam pretrčala svoj prvi polu-maraton sa rezultatom 1:59, nakon godinu dana moj rezultat bio je vrhunski- 1:45! Bila sam u super formi, imala sam kondicije kao konj, a puls 48 u mirovanju. Ali sve to nije bilo dovoljno za čvrsto tijelo. Sa trčanjem sam smanjila dosta masnoća po cijelom tijelu, ali kako si već i ti Miha pisao u članku o Trčanju, moje tijelo naviklo je na konstantu i u odnosu na preoblikovanje tijela, nije više bilo rezultata.

A onda sam vidjela na vašoj strani slike prije i kasnije i rekla sam si »ovo moram probati«. Najviše mi se svidjelo da su vježbe bile samo 3x tjedno, a ponajviše sam se radovala HIIT vježbi. Juhuu, neće mi više biti potrebno dodatno trčati, jer ću to obaviti u roku izazova. Ozbiljno sam počela sa vašim izazovom, napravila sve na »hard«, koliko je bilo u mojoj moći. Nakon vježbi, bila sam iscrpljena i slaba, bez obzira na moju dobru kondiciju i tjelesnu pripremljenost. Tako, da sam si rekla »mislim, da je to-to«. Najviše sam se razveselila kardio-vježbama (skiping, razručenje rukama i nogama), jer sam u njima malo »odmarala«, jer su me vježbe s rukama (dipsevi i sklekovi) ubile.

Ali HIIT dani, bili su moji omiljeni dani 🙂

To sam bila ja i počela sam brzo napredovati u sprintu. One tvoje tjedne upute o prehrani, lijepila sam na hladnjak…ali se  još uvijek nisam potpuno pridržavala prehrane (jer sam jedna od onih, koji u stresnim situacijama jedu junk food).

Preko maila obratila sam ti se za pomoć u vezi s prehranom i ti si me povezao sa Živom. Miha, u Crkvi bi rekli »Bog te blagoslovio« za tvoj potez. Živa je bila moja spasiteljica! Puno mi je pomogla, bodrila me i motivirala, simpatična je, iskrena, jednostavna, puna je dobrog humora i suosjećanja. Na sve mi je mailove odgovorila i razveselila me na cijeloj razini. Živa me naučila pravilno jesti, na jelovnik smo stavile zelene doručke, smoothije, avokado, dala mi je puno recepta i dobrih savjeta. Sada mi stres više ne može baš ništa.

Isprobala sam i vaše neuobičajene recepte: fit pizza i fit sladoled, stvarno im nema premca!!!! Bolji sladoled u životu nisam jela!!! Sva moja bol i traume isparile su uz Živin koncept (mislim, da ću je predlagati komisiji za Nobelovu nagradu) 🙂 .

A sad najvažnije:

REZULTATI (u brojevima i slici).

Na početku izazova moje mjere su bile:
Prsa: 94cm
Trbuh: 74cm
Bokovi: 96cm

Nakon 60. dana:
Prsa: 92cm
Trbuh: 60cm
Bokovi: 90cm

nina-b

Vidiš li ti to????! 14 cm u pojasu???

Uopće ne mogu vjerovati!

Moja kilaža prije bila je 62,3 kg a sad je 58,2 kg.

Po kilama nije baš nešto (više ne bi ni željela), a mjereeeeee…

Miha, ako bi u grudima imala 2 cm manje, bila bih Marilyn Monroe 😛

Miha, tebi i tvojoj ekipi, ludo sam zahvalna (posebno Živi za njene savjete i suport, krasna je i možete biti ponosni na nju).  

Na neki način ste me spasili i pomogli mi više, nego što si možete zamisliti.

HVALA VAM EKIPA!!!!!

Krasni ste, ja vam stalno radim reklamu u Brežicama i kod ljudi koji me znaju od prije i pitaju me, kako sam uspjela.

Fit Tijelo RULZ i nemate bez veze takvo ime. Ako vam mogu na kakav način uzvratiti, da dam nekoj curi sa sličnim problemom savjet…bit će mi zadovoljstvo.

Samo tako naprijed, takvi kakvi ste, najjači ste : -)
– Nina B. «

Jesi li se uspio probiti do kraja Ninine priče?

Stvarno sve pohvale Nini za njenu ispovijest i naravno, za uložen trud.

Nadam se, da se te Ninina priča dotakla i dala ti dodatan motiv za ispunjenje tvojih snova.

I zato što ne želim da ideš na put do svoje savršene figure bez provjerene formule, koja je pomogla Nini i svim mojima klijentima.

Zato imam jednu odličnu priliku za tebe…

U mojoj Formuli FT30  skupio sam sve trikove i savjete, koje trebaš za savršenu tjelesnu preobrazbu u 90 dana.

Stvarno bi bilo šteta, da trošiš novce i svoje vrijeme na neučinkovitim metodama, koje ne djeluju.

Jer ako pratiš moje savjete, onda znaš, kolikom broju  klijenata je moja Formula FT30 potpuno promijenila život…

Jedva čekam, da čujem tvoju priču o uspjehu!

Svoju kopiju FT30 možeš naručiti bez rizika, jer ti nudim 100% garanciju na rezultat:

“Željeni rezultati u 30 dana ili vraćam novac!”

Da, tako jako vjerujem u njeno djelovanje.

Svoju formulo možeš bez rizika naručiti i isprobati ovdje:

↪ https://www.goldentree.hr/ft30/ ↩

Lijep pozdrav,

Miha Geršič
Autor uspješnice  FT30


Podijeli na društvenim mrežama

O Mihu Geršiču

Miha Geršič je suosnivač portala Golden TREE, portala o mršavljenju i zdravom životnom stilu, kojeg mjesečno posjeti više od 200.000 čitatelja.

Pročitaj više o autoru
KOMENTARI
Svi komentari naših vjernih čitatelja
I ti to možeš!
Pošalji svoju email adresu i primaj savjete o ishrani i vježbama.
Pridruži se