🚚 Besplatna dostava iznad 100 € | ✅ 100% garancija zadovoljstva
Naslovna / Preobrazbe / Put do uspješnog gubitka suvišnih kilograma
 

Put do uspješnog gubitka suvišnih kilograma

Predviđeno vrijeme čitanja: 1 min
Datum objave: 08/04/2021
Put do uspješnog gubitka suvišnih kilograma

Svaki put kad dobijem pismo od mojih korisnika, razveselim se kao malo dijete!

Danas sam dobio ovu krasnu poruku od Sandre, koja je uz pomoć mojih savjeta iz FT30 uspjela učvrstiti svoje tijelo i izgubiti 8 kg!

Evo što mi je napisala u inbox i rekla da podijelim sa svima vama:

“Dragi moji, svi koji ste odradili ovaj program, koji ga odrađujete i svi koji se još uvijek dvoumite da započnete. Ovo je stvarno put do uspješnog gubljenja viška kilograma kao i educiranje kako se pravilno hraniti i istovremeno biti siti i zadovoljni.

Prije par godina moja fizička aktivnost završila je na loš način. Prilikom odrađivanja burpija završila sam ozljedom ramena, tetive i istegnućem mišića. Dijagnoza je bila loša, a oporavak dug i bolan. Uspješno sam oporavila rame i isto tako uspješno dobila višak kilograma.

Moja borba sa gubitkom kilograma uz dijetu uglavnom bi bila uspješna u prvom dijelu, a onda bi tijelo blokiralo. To me strašno mučilo. Tražeći raznorazne informacije došla sam do Mihe i njegove Formule. Miha me momentalno zaintrigirao svojim savjetima. Kao test, prvo sam primijenila njegove savjete i odradila 3. puta tjedno vježbe za noge i u 12 dana izgubila 4 kilograma. Sa punim povjerenjem naručila sam CD i krenula sa 12. tjednim izazovom te izgubila još 4 kilograma. Došla sam do svog cilja sasvim jednostavno u svojoj 45. godini zahvaljujući FT30.

Bez bezbroj dobrih savjeta stručne ekipe, divne Tanje koja je uvijek tu sa pravim rješenjem kad je zatrebamo, Mihe koji svakodnevno daje poticaj i potporu te divnih ljudi u zatvorenoj grupi koji se međusobno podržavaju, sve to ne bi bilo moguće. Za mene je ovo jedno divno životno iskustvo i neizrecivo zadovoljstvo. Naučila sam zdravo jesti i kako kombinirati namirnice, te uživati u njima.

Tjelovježba i fizička aktivnost daje mi snagu i dobro raspoloženje. Još jednom veliko hvala čitavoj ekipi, posebno Tanji, Mihi kao i Formuli koja je postala moj način života.

U ovih 12 tjedana izgubila sam 8 kg:
opseg prsa -13 cm, struk -14cm, bokovi -11cm, noga- 9 cm, ruka -2,5cm.

Zavoljela sam treninge i zdravu hranu.” – Sandra N. 

Sandra, čestitam ti i ponosan sam na tebe

Želiš li i ti učvrstiti svoje tijelo i izgubiti višak kilograma?

Mogu ti pomoći, kao što sam pomogao već više od 10.000 svojih korisnika iz Hrvatske, Slovenije, Austrije, Švicarske, Finske, pa čak i Novog Zelanda, koji su pomoću moje Formule FT30 uspjeli promijeniti svoj život na bolje!

Ne moraš mi vjerovati na riječ… Uvjeri se na vlastite oči!

Svoju Formulu FT30 možeš naručiti ovdje:

https://www.goldentree.hr/ft30/

Zajedno ćemo uspjeti. Jedva čekam objaviti i tvoje rezultate.

Lijepi pozdrav,
Miha Geršič

mihagersic-new


Podijeli na društvenim mrežama

O Mihu Geršiču

Miha Geršič je suosnivač portala Golden TREE, portala o mršavljenju i zdravom životnom stilu, kojeg mjesečno posjeti više od 200.000 čitatelja.

Pročitaj više o autoru
PREPORUČUJEMO
Proizvod koji je bio upotrijebljen u blogu.
Prednost programa FT30, osim savjeta o uravnoteženoj i zdravoj prehrani, su vježbe koje možeš izvoditi istodobno s onima koje se odvijaju na ekranu.
KOMENTARI
Svi komentari naših vjernih čitatelja
I ti to možeš!
Pošalji svoju email adresu i primaj savjete o ishrani i vježbama.
Pridruži se