🚚 Besplatna dostava iznad 100 € | ✅ 100% garancija zadovoljstva
Naslovna / Preobrazbe / Da li si još uvijek lažeš?
 

Da li si još uvijek lažeš?

Predviđeno vrijeme čitanja: 2 min
Datum objave: 24/12/2020
Da li si još uvijek lažeš?

Budimo iskreni na minuticu…

Da li si još uvijek lažeš?

Da ćeš pojesti još samo taj jedan nezdravi snack?

Da su drugi krivi za tvoju figuru?

Da nemaš vremena?

Da ćeš krenuti od sutra?

I Melita si je govorila ovakve i slične priče…

Sve dok nije odlučila jednom zauvijek prestati lagati sama sebi.

Pogledaj što je uspjela kad je konačno donijela odluku i krenula:

metkab720

[thrive_leads id=’15753′]

Melita kaže:

“Od malih nogu sam se bavila sportom i praktički sam cijeli život bila jako aktivna. Prije dvije godine sam se s dečkom preselila u svoj stan i krenula na faks…

Imali smo jako puno posla i mislim da je to glavni uzrok da sam većinu vremena posezala za nezdravom hranom i nisam se kretala,… zatim sam još imala problema u školi i probleme sa samopouzdanjem. Nekako sam se uslijed svega toga zatvorila u sebe i većinu vremena prosjedila ili preležala kod kuće s nezdravom hranom. Nisam jela ništa zdravo, ništa povrća, vrlo malo voća. Udebljala sam se 12 kg (imala sam ih 62). Tješila sam se da jednostavno neću mršaviti i s obzirom na to da se živi samo jednom, uživala sam u hrani i bilo mi je svejedno kako izgledam.

Dakle, sama sebi sam lagala.

U prosincu sam ustanovila da to tako više neće ići, tražila sam po internetu meni najprikladnije načine s kojima bi izgubila nakupljene kilograme u tih godinu i pol, te sam slučajno naletila na FT30. E, to je bila točka na i. Tad sam odlučila da ću naručiti dvd. Kad je stigao paketić, znala sam da je to to.

Pročitala sam sve o FT30 na internetu, u knjižici, na fb, … SVE!

Kad sam vidjela da i kod ostalih stvar zbilja djeluje, dobila sam veliku motivaciju. Znala sam da neće ići tako brzo (navike su navike), pa sam u prosincu odlučila promijeniti i prehranu. U svoju prehranu sam polako počela dodavati više voća i povrća, te sam se kretala koliko mi je to dopuštalo vrijeme, odnosno 2x tjedno. Tako sam do veljače 2016 izgubila samo 2kg. Kad sam vidjela da na taj način neću doći do željenih rezultata, odlučila sam promijeniti cijeli pristup i ne odustati ako ne dođe odmah do rezultata. Kraj veljače je za mene bio prijeloman. Nisam odustala, striktno sam se držala jelovnika i treninga FT30 (te ostalih izazova).

Mogu reći da, kad sam prvi put vidjela razliku nakon tjedan dana, postala sam odlučna da je to to i da neću odustati.

Fotkala sam se svaki tjedan, vagala i mjerila. Svaki tjedan bih vidjela napredak i to je za mene bila najbolja motivacija. Nakon mjesec dana zaista marljivog rada, odricanja, pravilne prehrane, rezultati su bili tu. U mjesec dana sam dobila toliko energije, poleta,…Ipak bi se, naravno, tu i tamo malo pregriješila, ali se nisam previše zabrinjavala i samo bih napravila koju vježbu više. Kad sam ostvarila moj prvi postavljeni cilj (55kg), bila sam presretna i nisam mogla vjerovati da sam uspjela. Na kraju sam izgubila ukupno 12kg.

Mogu reći da mi je FT30 zaista PROMIJENIO ŽIVOT!

Postala sam druga osoba, puno pozitivnija, sretnija, zadovoljnija sobom i s nevjerojatno puno energije. Školovanje mi ide odlično, te vidim brojne druge pozitivne promjene.

Za sve to se moram zahvaliti cijeloj ekipi FT30, koja marljivo i odgovorno brine za nas članove (preko maila, fb stranice,…). Kad bih imala neko pitanje, odgovor bi uvijek brzo stigao i bila bih njime i više nego zadovoljna. Cijela atmosfera ekipe i ostalih članova FT30 je nevjerojatno dobra! Motivacija, prijateljstvo i ohrabrivanje kakvo nisam osjetila nigdje drugdje.

Samo da još kažem kako su me svi ispitivali kako mi je uspjelo i sad s FT30 dvije moje prijateljice mijenjaju svoj život.

Usprkos ostvarenom cilju, sa sigurnošću mogu reći da ću ostati dio zajednice FT30, jer me osvojilo gibanje i zdrav način života! Budući da sam uspjela u ovome, znam da radom i trudom mogu uspjeti u svemu što zamislim!

Mihi i cijeloj ekipi – još jednom veliko hvala!”

– Melita B.

Je li ti konačno dosta?

Jesi za da zajedno kažemo da bi bilo dosta izmišljanja i traženja izgovora?

S mojom ekipom sam tu da ti pomognemo na tvom putu do tijela iz snova.

FT30 je pomagao Meliti zauvijek promijeniti život i ne vidim zašto ga ne bi i tebi.

U FT30 sam udružio baš sve trikove i savjete koji su ti potrebni za savršenu tjelesnu preobrazbu u 90 dana.

Bilo bi šteta trošiti vrijeme i novac na neučinkovite metode, koje ne funkcioniraju.

Imaš moju 100% garanciju na uspjeh.

Prati moje jednostavne savjete i ukoliko u 30 dana ne primjetiš željene rezultate, javi mi se i bez pitanja ti vraćam novac.

Dogovoreno?

Mogu ti još samo reći da većina mojih korisnika već u prvom tjednu korištenja izgubi 1-2 kilograma.

FT30 bez ikakvog rizika možeš naručiti i isprobati ovdje:

=> https://www.goldentree.hr/ft30

Jedva čekam čuti tvoju priču o uspjehu!

 

Na tvoj uspjeh,

Miha Geršič
Autor uspješnice FT30

mihagersic-new


Podijeli na društvenim mrežama

O Mihu Geršiču

Miha Geršič je suosnivač portala Golden TREE, portala o mršavljenju i zdravom životnom stilu, kojeg mjesečno posjeti više od 200.000 čitatelja.

Pročitaj više o autoru
PREPORUČUJEMO
Proizvod koji je bio upotrijebljen u blogu.
Prednost programa FT30, osim savjeta o uravnoteženoj i zdravoj prehrani, su vježbe koje možeš izvoditi istodobno s onima koje se odvijaju na ekranu.
KOMENTARI
Svi komentari naših vjernih čitatelja
I ti to možeš!
Pošalji svoju email adresu i primaj savjete o ishrani i vježbama.
Pridruži se