🚚 Besplatna dostava iznad 100 € | ✅ 100% garancija zadovoljstva
Naslovna / Fit Tijelo

Fit Tijelo

Nakon godina uspješnog poslovanja, odlučili smo krenuti novim putem s ekipom Fit Tijela.

Portal Fit Tijelo u početku je bio usmjeren na mršavljenje i preoblikovanje tijela prema savjetima nutricionista i osnivača brenda Mihe Geršiča.

Tijekom svih ovih godina uspješno smo uspostavili suradnju s brojnim drugim stručnjacima specijaliziranim u različitim područjima.
Kako se naš krug stručnjaka stalno širi, odlučili smo se ujediniti: od sada ćemo biti s vama pod novim imenom Golden Tree.

Želimo postati vodeća tvrtka u EU koja uz pomoć provjerenih informacija i kvalitetnih usluga pomaže pojedincima da žive život kakav zaslužuju.

Svjesni smo da optimalan način života, koji se temelji na uravnoteženoj prehrani, redovitoj tjelesnoj aktivnosti i kvalitetnom odmoru, otvara vrata ispunjenom životu, a ujedno je i konačno rješenje za većinu zdravstvenih problema s kojima se susreće veliki broj ljudi, stoga se osjećamo dužnima naša saznanja podijeliti s drugima.
Ni pod kojim okolnostima se potencijal pojedinca ne može 100% iskoristiti ako stil života nije prilagođen njegovim ciljevima. Sama odgovornost je tim veća, jer znamo da smo jedni od rijetkih koji su toga uistinu svjesni.

I ti to možeš!
Pošalji svoju email adresu i primaj savjete o ishrani i vježbama.
Pridruži se