Ovaj personaliziran plan će isteći za: 20 min 00 s PREUZMI JELOVNIK

Ispuni podatke i izračunaj svoj idealan personaliziran jelovnik

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Odaberi spol:

Odaberi svoju tjelesnu visinu:

Odaberi svoju tjelesnu težinu:

Računanje tvog personaliziranog jelovnika...

 • tvoj spol
 • tvoja dob
 • tvoja tjelesna visina
 • tvoja tjelesna težina
 • tvoja razina tjelesne aktivnosti
 • tvoj cilj

Tvoj idealan personaliziran jelovnik je spreman!

Unesi svoje ime i email za slanje rezultata:

Tvoji rezultati

Hej, !
Ovdje se nalazi tvoj personaliziran jelovnik...

Tvoj indeks tjelesne mase (ITM):

 • pothranjenostmanje od 18,49
 • normalna težina18,50 - 24,90
 • prekomjerna tjelesna težina25,00 - 29,90
 • pretilost - 1. stupanj30,00 - 34,90
 • pretilost - 2. stupanj35,00 - 39,90
 • visoka pretilost - 3. stupanj40,00 ili više
Indeks tjelesne mase je antropološka mjera, rezultat jednadžbe u koju su uključene tvoje karakteristike. Uz pomoć tog izračuna bitno lakše možemo saznati kakvo je tvoje fizičko stanje, što nam omogućava da pripremimo optimalan plan prehrane s obzirom na tvoje ciljeve, odnosno želje.

Tvoja idealna tjelesna težina:

86 kg
Unatoč tome da je idealna tjelesna težina ovisna o želji pojedinca, postoje određene smjernice uz pomoć kojih s preciznošću možemo saznati brojku uz koju ćeš se osjećati odlično i pucati od pozitivne energije. Usporedba s tvojom tjelesnom težinom je često jako zanimljiva, a ponekad i šokantna.

Tvoja metabolična dob:

 • 18 - 30
 • 31 - 45
 • 46 - 64
 • 65+
Metabolična starost je podatak uz pomoć kojeg možeš saznati u koliko je dobrom zdravstvenom stanju tvoj organizam. Ako je tvoja metabolična starost niža od tvoje stvarne starosti, to znači da je tvoj organizam u dobrom zdravstvenom stanju. Ako je situacija obrnuta, odnosno ako je metabolična starost viša od stvarne, to je znak povišenog rizika za pojavu brojnih bolesti, zato je preporučljiva promjena stila života.

Tvoj preporučen dnevni unos vode:

0 L
3 L
5 L
Optimalan unos vode je jedan od najvažnijih faktora za dobro raspoloženje i fit figuru. Promjene kao što su težina, starost, visina, stupanj tjelesne aktivnosti itd. utječu na izračun idealne količine koju moraš konzumirati tijekom dana. Jako je važno da znaš tu brojku ako u najkraćem vremenu želiš postići zacrtani cilj.

Tvoj preporučen dnevni unos kalorija i makronutrijenata:

 • kcal
  kalorija na dan
 • g
  bjelančevine
 • g
  ugljikohidrati
 • g
  masti
Idealan omjer makronutrijenata u kombinaciji s optimalnim kalorijskim unosom je zlatno pravilo koje predstavlja temelje uravnotežene i raznolike prehrane. Riječ je o podacima o kojima ovise struktura tvojeg super jelovnika, raspored obroka i odabir namirnica.

U programu Fit Prehrana koji je pripremljen na temelju tvojih rezultata te čeka:

 • Personalizirani jelovnik,
 • 35 novih recepata svaki tjedan (140 recepata mjesečno),
 • tebi prilagođen popis za kupovinu,
 • kupon za kupovinu prehrambenih dodataka po super cijenama,
 • pozivnica za ulazak u zatvorenu Facebook grupu,
 • 24/7 potpora ekipe,
 • alati za mjerenje napretka i usporedbu slika tvoje preobrazbe,
 • BONUS: pristup e-knjižici

Cjelokupni plan koji će ti pomoći organizirati tvoju prehranu nudim ti za...

2 mjeseca besplatno!

1490 kn
na godinu

(godišnje plaćanje)

28 kn na tjedan
ili
4 kn na dan

PREUZMI JELOVNIK!

149 kn
na mjesec

(mjesečno plaćanje)

34 kn na tjedan
ili
5 kn na dan

PREUZMI JELOVNIK!

Par najpopularnijih jela u Fit Prehrani

Sreća da sam naišla na program FIT PREHRANA. Saznala sam da većinu fast-food obroka mogu pripremiti i u puno zdravijoj verziji. Kad na svom jelovniku vidiš recept za “Fit burger”, znaš da ovo nije obična dijeta kakvu možeš dobiti u svakom fitness centru. Tako sam naučila da za fit tijelo ne trebaš samo jesti brokulu, rižu i piletinu. Konačno opet uživam u prehrani i u svojem tijelu! - Anja P.
Tko kaže da je zdrava hrana dosadna i jednolična? Uz pomoć programa FIT PREHRANA sam vrlo brzo saznao da je situacija puno drugačija jer su recepti stvarno ukusni, sočni i prije svega, raznoliki. Najbolje je da svaki tjedan dobivaš nove recepte i pripadajući popis za kupovinu. Tako pri kupovini štediš vrijeme i novac jer točno znaš što se treba pojaviti u tvojoj košari. - Ivan Š.
Kad jesti, što je pametno staviti na svoj tanjur, kakve trebaju biti količine, koje je namirnice pametno izbjegavati itd. To su pitanja zbog kojih sam bila jako zbunjena, sve dok nisam napravila pravi potez. Program FIT PREHRANA je baš ono što sam trebala, jer sam na jednom mjestu pronašla sve odgovore koji su me doveli do željenog rezultata. Uz pomoć svih ukusnih recepata i najbolje potpore, sad bez problema mogu slijediti zacrtani cilj. - Stevka G.

Možeš biti bez brige jer ti nudim garanciju na zadovoljstvo!

14-dnevni 100% povrat novca na zadovoljstvo

Fit Prehranu možeš isprobati i uvjeriti se na svoje oči, bez rizika jer ti nudim 100% garanciju na zadovoljstvo:

Najukusniji personaliziran jelovnik kojeg ste ikad probali ili vraćam novac!

Isprobajte u cijelosti Fit Prehranu na moj rizik i ako vam ne odgovara ili mislite da nije najučinkovitiji i najjednostavniji personaliziran jelovnik kojeg ste ikad probali, onda ću vam bez pitanja vratiti cjelokupni iznos kupovine.

Uz to vam jamčim da ćete na račun personaliziranog jelovnika, punovrijednih namirnica i promišljenih kupovina, mjesečno uštedjeti najmanje 230 kn, što je prilično više nego iznos mjesečne pretplate.

Česta pitanja i odgovori:

Neovisno o tome kakav je cilj pred tobom, jasno je da uravnotežena prehrana mora predstavljati temelj tvog životnog stila. Zato je program FIT PREHRANA namijenjen svakome tko želi više samopouzdanja, bolje raspoloženje, zdravlje i naravno, najbolju formu svog života.

Kako su recepti prilagođeni tvojim karakteristikama (visina, starost, spol, stupanj aktivnosti) i tvojem cilju, nije važno želiš li izgubiti dvadeset kilograma, pridobiti na mišićnoj masi ili jednostavno učvrstiti i oblikovati figuru. Program FIT PREHRANE poštuje idealan omjer makronutrijenata i brine da u potpunosti razumiješ područje uravnotežene prehrane.

To znači da točno znaš što se smije pojaviti na tvom jelovniku i da razumiješ koje su optimalne količine.

Da! U vrijeme trudnoće, većina radi veliku grešku i zaboravlja koliko je važna uravnotežena prehrana. Nemoj zaboraviti da ključan podatak nije koliko hrane, odnosno kalorija konzumiraš, nego izbor namirnica. Kako u ovom slučaju nisi važna samo ti, logično je da moraš dodatno paziti da u svoje tijelo uneseš najkvalitetnije moguće namirnice u pravim omjerima i time bitno povećaš mogućnost za optimalan razvoj djeteta.

Da ne bi bilo zabune, ne govorimo samo o bjelančevinama, masnoćama i ugljikohidratima. I vitamini i minerali su itekako važni ako svojem djetetu želiš samo najbolje.

Dodaci prehrani ni u kojem slučaju nisu obavezna ako želiš slijediti program, FIT PREHRANA.

Istina je da uz pomoć kvalitetnih proizvoda možeš na jednostavan način u svoje tijelo unijeti nutrijente koji su jako važni ako zbog natrpanog rasporeda i brojnih obaveza osjećaš da je tvoj organizam pod stresom i da treba dodatnu potporu.

Odluku o tome prepuštamo tebi. Ako ti je potrebna pomoć pri odabiru, rado ćemo uskočiti.

Daleko od toga!

Većina pojedinaca je uvjerena da su namirnice koje se smatraju “zdravima” puno skuplje, ali zaboravljaju da su one energetski puno bogatije. To znači da su količine koje moraš konzumirati da organizmu osiguraš optimalnu količinu kalorija puno manje.

Uz to, unutar programa FIT PREHRANA te čeka i tjedni popis za kupovinu, što znači da ćeš u svoju košaricu staviti samo one proizvode koje stvarno trebaš.

Zaboravi na glupe kupovine nepotrebnih namirnica koje te svaki put udare po novčaniku a često i završe u smeću.

Garantiramo ti da ćeš zbog personaliziranog jelovnika, punovrijednih namirnica i pametnih kupovina mjesečno uštedjeti minimalno 230 kuna, što je više od iznosa za mjesečnu pretplatu.

Plaćanje za korištenje programa FIT PREHRANA se događa jednom mjesečno, odnosno jednom godišnje (ovisno o tome za koji paket se odlučiš). Koliko ćeš vremena ostati s nama ovisi o tvojoj odluci.

Ako postigneš cilj ili iz osobnih razloga više ne želiš primati tjedne recepte, to nam samo javi, a mi ćemo prekinuti mjesečnu pretplatu.

Programu FIT PREHRANA se možeš pridružiti na dva različita načina. Možeš se odlučiti za mjesečnu, ili godišnju pretplatu.

Ako se odlučiš za mjesečnu pretplatu, to možeš napraviti na dva načina:

- plaćanje preko PayPal-a,

ili

- plaćanje kreditnom karticom.

Ako se odlučiš za godišnju pretplatu, platiti možeš na tri načina:

- plaćanje preko PayPal-a,

- plaćanje kreditnom karticom.

ili

- plaćanjem na transakcijski račun.

Namjera programa FIT PREHRANA je pokazati pojedincu da je zdrava prehrana raznolika i nevjerojatno ukusna, zato među receptima možeš očekivati malo more različitih opcija. Na popisu namirnica možeš pronaći praktički sve, od različitih vrsta mesa, voća, povrća, mliječnih proizvoda, začina i mirodija, morskih plodova, žitarica itd.

Naravno, to ne znači da moraš biti oduševljen svim tim namirnicama. Nikako!

Ako ti neki od recepata ne odgovara, jednostavno pronađeš brzu zamjenu i stvar je riješena.

Za točku na i, recepti su vrlo jednostavni, a jela nevjerojatno ukusna.