🚚 Besplatna dostava iznad 100 € | ✅ 100% garancija zadovoljstva
Naslovna / Vježba / Vaga: Opasnija nego šećer i masnoća zajedno?
 

Vaga: Opasnija nego šećer i masnoća zajedno?

Predviđeno vrijeme čitanja: 2 min
Datum objave: 20/08/2018
Vaga: Opasnija nego šećer i masnoća zajedno?

Ona uništava motivaciju i napredak mojih štićenika, zato sam se odlučio uzvratiti joj udarac!

ZADATAK: Od danas pa nadalje vaga više ne smije biti pokazatelj napretka. Zašto obavezno morate poslušati ovaj savjet i zašto vaga uništi više snova o fit tijelu od šećera i masnoća zajedno, saznati ćete u današnjoj objavi na portalu goldentree.hr

Znaš li da Formuli FT30, koja sadrži sve elemente uspješnog mršavljenja i preoblikovanja tijela vjeruje više od 12000 mojih štićenika?

Motivacija igra jako važu ulogu tijekom cijele preobrazbe. Ako primijetimo napredak, to nam daje dodatni zalet i tako znamo da smo na pravom putu. U tom slučaju, nema stvari koja nas može zaustaviti. Napredak je taj koji nas u životu tjera dalje i daje nam motivaciju da svakim danom postajemo bolja verzija samih sebe.

tehtnicaAko se slažete, ostanite sa mnom. Vaga često ubija motivaciju na sve moguće načine i nepotrebno nas udaljava od spomenutog napretka. Vjerojatno ne želite ostati od tijela iz snova zbog jednog jedinog koraka. Govorim o koraku kojim stanete na vagu. Pogledajmo zašto je to tako.

Glavni cilj preobrazbe većine mojih štićenika je fit, zdravo tijelo koje će im dati samopouzdanje i dovoljno energije za sve izazove. Vjerojatno i sami imate slične želje i to je odlično! Kako bismo dosegnuli taj cilj, moramo potrošiti višak masnoća i pridobiti nešto mišićne mase. Tako je. Nije samo stvar u gubitku težine, nego i u dobivanju. To znači da se u vašem organizmu tijekom preobrazbe ne događa samo jedan proces, nego dva.


Vjerojatno je već postalo jasno da brojka na vagi nije pravi pokazatelj napretka. Čak i ako izgubite samo dva kilograma što se, ruku na srce, ne čini kao velika brojka, stvarni napredak može biti šokantan! Ako mi ne vjerujete, pogledajte preobrazbu moje štićenice i komentare pojedinaca koji su bili šokirani činjenicom da se uz tako mali gubitak kilograma može napraviti tako dobra preobrazba.

Kako je to uopće moguće?

Mišić ima veću gustoću od masnoće. To znači da kilogram mišića zauzima puno manje prostora od kilograma masnoće. Da još više pojednostavnimo stvari; tjelesna težina može ostati ista, a vaše će novo tijelo biti puno uže i jako seksi.

misice-mascobaHR

Brojka na vagi može biti pokazatelj napretka “ugrubo” na početku preobrazbe, ali na dugi rok definitivno otpada. Umjesto koraka koji vam može uništiti motivaciju, predlažem super rješenje koje će biti prava motivacijska bomba.

Učestale fotografije su bez sumnje najbolji pokazatelj…

Sebe gledamo u ogledalo svaki dan pa često ne primjećujemo što se događa s nama, čak i ako su rezultati vrhunski.

Brojka je samo brojka, a slika govori više od 1000 riječi.

I još nešto o čemu trebaš razmisliti. Nikad nisam vidio osobu koja je plakala od sreće kad je na vagi vidjela manju brojku. Kad pogledaju slike samih sebe, recimo od prije pola godine, često ne mogu suspregnuti suze radosnice.

<<- Znaš li da većina mojih štićenika trenira kod kuće i za vježbu ne potroši više od 25 minuta? Klikni ovdje i pogledaj…

Nema potrebe da razbijete vagu i uništite ju kao što sam to ja napravio. Važno je samo da zaboravite na nju i stavite ju na mjesto na kojem vas neće sprečavati na putu do fit tijela. Svi vi koji želite najbolji izvor motivacije, obavezno bilježite svoj napredak čestim fotografiranjem. Ako netko od vas ima slike svoje preobrazbe, bit ću jako sretan ako ih podijelite s nama u komentaru, da pokažemo kakve su razlike i da druge motiviramo na preobrazbu 😉


Podijeli na društvenim mrežama

O Mihu Geršiču

Miha Geršič je suosnivač portala Golden TREE, portala o mršavljenju i zdravom životnom stilu, kojeg mjesečno posjeti više od 200.000 čitatelja.

Pročitaj više o autoru
KOMENTARI
Svi komentari naših vjernih čitatelja
I ti to možeš!
Pošalji svoju email adresu i primaj savjete o ishrani i vježbama.
Pridruži se