🚚 Besplatna dostava iznad 100 € | ✅ 100% garancija zadovoljstva
Naslovna / Vježba / 5 savršenih vježbi za vitke noge i čvrstu stražnjicu s naslovnice (uslišena ženska želja)
 

5 savršenih vježbi za vitke noge i čvrstu stražnjicu s naslovnice (uslišena ženska želja)

Predviđeno vrijeme čitanja: 2 min
Datum objave: 22/02/2016
5 savršenih vježbi za vitke noge i čvrstu stražnjicu s naslovnice (uslišena ženska želja)

Čvrsta, lijepo oblikovana stražnjica i vitke noge nisu neostvarivi snovi, već potpuno stvaran i dostupan cilj. To vam garantiram! Zato smo, prije svega, na želju mnogih predstavnica nježnijeg spola na portalu Golden Tree pripremili trening, kojim ćete sigurno postići vrhunski napredak i dokazati sebi da djevojke s naslovnice nisu nimalo drugačije od vas.

S obzirom na to da sam svjestan činjenice da neke djevojke ne vjeruju da muškarac zna kako treba oblikovati zavodljive noge i čvrstu stražnjicu, pozvao sam priznatu instruktoricu grupnog vježbanja, koja je jedna od mentorica poduzeća Golden Tree, Nives Orešnik, da mi pomogne tijekom demonstriranja.

Trening će biti kružnog tipa, sastavljen je od pet vježbi i pet krugova. Svaku vježbu izvodit ćete 60 sekundi, bez pauze za odmor. Odmor slijedi tek na kraju pojedinačnog kruga. To znači da izvodite svih pet vježbi, jednu za drugom i nakon pet minuta priuštite si dvije minute odmora. Među odmorima pravilno dišite, popijte nekoliko gutljaja vode i pripremite se za sljedeći krug. Kao što smo napomenuli, kompletan sklop vježbi ponovit ćete pet puta.

VJEŽBA 1 – POSKOCI IZ ČUČNJA

S obzirom na to da želimo pravilno opteretiti mišiće nogu, zaboravit ćemo na izgovore i prihvatiti se treninga kako treba. Poskoci iz čučnja su prva vježba kojom ćemo dobro ugrijati tijelo.

Vježbu izvodimo tako što se postavimo u položaj čučnja i onda se iz početnog položaja pokušamo otisnuti što više. Kada se vraćamo u početni položaj pazimo da se dočekamo na prste i ne na pete. Leđa lijepo izravnajte, trup neka bude čvrsto napet. Vježbu izvodimo 60 sekundi.

VJEŽBA 2 – PODIZANJE ZDJELICE

2PODIZANJE-ZDJELICEOdmah nakon ovoga slijedi druga vježba, podizanje zdjelice. Riječ je o vježbi kojom ćemo primarno opteretiti stražnjicu i tako osigurati lijep oblik.

Vježbu izvodimo tako da legnemo na tlo i skupimo noge. Stopala su cijelo vrijeme u kontaktu s podlogom, a ruke ispružene uz tijelo. Iz početnog položaja podignemo zdjelicu tako visoko da su rame, bedra i koljena poravnani, a zatim se vratimo u početni položaj. Ne zaboravite da je fokus na stražnjici, zato je vrlo važno da tijekom vježbe stišćemo ciljne mišiće.

VJEŽBA 3 – ISKORAK U STRANU

3ISKORAK-U-STRANUNa trećem mjestu je vježba, koja će od nas zahtijevati još više koncentracije. Iskoraci u stranu omogućit će nam postizanje lijepo oblikovanih mišića nogu.

Prije samog početka postavimo se u raskorak i jednu nogu odredimo da bude istegnuta cijelo vrijeme. Druga noga, čije je stopalo cijelo vrijeme u kontaktu s podlogom, jeste stojeća noga na koju ćemo prebaciti veći dio teže i spustiti se prema podlozi. Spustite se približno do pravog ugla i zatim se vratite u početni položaj. Nakon pola minute učinite isto koristeći drugu nogu.

VJEŽBA 4 – ČUČNJEVI

Bez četvrte vježbe trening za noge jednostavno ne bi bio potpun. Čučnjevi ostavljaju snažan učinak čak i kada želimo postići oblik pune stražnjice.

Sve što trebamo učiniti je da postavimo stopala u širini ramena i istegnemo ruke ispred sebe.Zatim se iz početnog položaja spustimo prema podlozi, pazeći da su mišići cijelo vrijeme čvrsto napeti. Ne smijemo zaboraviti da tijekom vraćanja u početni položaj noge nikada ne istegnemo u potpunosti. Pazimo da pri spuštanju ne pređemo koljenima preko prstiju i da leđa ostanu ravna, a trup čvrsto napet.

VJEŽBA 5 –PODIZANJE NOGE U LEŽEĆEM POLOŽAJU

Kako bismo sve izveli bez greške, navest ću vježbu kojom ćemo opteretiti vanjske bedrene mišiće i tako zaokružiti cjelinu.

Vježbu ćemo izvesti tako da se oslonimo na podlakticu jedne ruke, a koljeno i bedra odmaknemo od podloge. Iz početnog položaja podignut ćemo noge visoko, koliko je moguće. Onima koja je ova vježba teška savjetujem da bedra drže u kontaktu s podlogom, a gibanje neka ostane isto. Nakon pola minute promijenite položaj i istu vježbu ponovite koristeći drugu nogu.

VJEŽBA 1 – POSKOCI IZ ČUČNJA – 60 sek
VJEŽBA 2 – PODIZANJE ZDJELICE – 60 sek
VJEŽBA 3 – ISKORAK U STRANU – 60 sek
VJEŽBA 4 – ČUČNJEVI – 60 sek
VJEŽBA 5 – PODIZANJE NOGE U LEŽEĆEM POLOŽAJU – 60 sek

ODMOR – 2 min

Cjelokupan proces ponovimo 5x

Djevojke, bez nerviranja! Čak i ako tijekom treninga dodate koji uteg nećete pogriješiti. Trening koji ste danas isprobale sigurno će vam omogućiti postizanje privlačne figure 😉

Djevojke, vjerujete li mi sada? Skriva li se među vama ona koja i dalje vjeruje da će tijekom treninga s utezima preko noći postati mišićava, a njene noge i ruke ‘napuhane’?

teja

 

Najbolji dokaz postizanja rezultata je slika Teje »prije i poslije«, koja je zajedno sa mnom, prateći smjernice Formule Fit Tijela postigla odličan rezultat.

Otkrit ću ti još jednu tajnu. Teji je Formula potpuno promijenila život. Još uvijek je sportsko aktivna, a pri tome je naučila ono najvažnije, kako i što jesti. Ne mislim na neku nemoguću dijetu, zaista ne.

Riječ je o ukusnoj, umjerenoj i zdravoj prehrani.


Podijeli na društvenim mrežama

O Mihu Geršiču

Miha Geršič je suosnivač portala Golden TREE, portala o mršavljenju i zdravom životnom stilu, kojeg mjesečno posjeti više od 200.000 čitatelja.

Pročitaj više o autoru
PREPORUČUJEMO
Proizvod koji je bio upotrijebljen u blogu.
Prednost programa FT30, osim savjeta o uravnoteženoj i zdravoj prehrani, su vježbe koje možeš izvoditi istodobno s onima koje se odvijaju na ekranu.
KOMENTARI
Svi komentari naših vjernih čitatelja
I ti to možeš!
Pošalji svoju email adresu i primaj savjete o ishrani i vježbama.
Pridruži se